Seuraa meitä:

KeuPa HT:n ja RoKin kohtaaminen Rovaniemellä päättyi kotijoukkueen voittoon luvuin 5-2

Vauhdikkaassa perjantai-illan ottelussa kohtasivat kaksi hyvään vireeseen päässyttä joukkuetta, kun KeuPa HT ja RoKi kohtasivat kolmannen kerran tälle kautta. Edellisellä visiitillä Rovaniemelle soturit onnistuivat hakemaan voiton lukemin 2-5. Tällä kertaa lukemat säilyivät samoina, mutta isäntäjoukkue poistui kaukalosta voittajana.

Pelin intensiteetti oli korkea alusta alkaen ja tasainen ottelu eteni molempien saadessa hyökkäyspaikkoja. RoKi onnistui maalinteossa ensimmäisenä, kun kahden peräkkäisen soturijäähyn tuoman momentumin kotijoukkue onnistui hyödyntämään. Heti jälkimmäisen jäähyn päätyttyä Tom Grönblomin veto painui ohi Oskari Parviaisen. Erän lopulla soturit pääsivät jauhamaan 5v3 ylivoimaa, joka tuotti tasoituksen. Mikko Perttu jakoi maalin takaa syötön Eetu Mäelle ja laituri painoi vastustamattomasti kiekon lyöntilaukauksella RoKi-maaliin ajassa 19.49.

Toinen erä oli pelillisesti tasaista, joskin RoKi oli vahvempi erän alkuun ja soturit puolestaan jälkimmäisellä kymmenminuuttisella. RoKi pääsi hyödyntämään oman hetkensä erän puolivälissä ajassa 30.52, kun Jaako Manninen onnistui ohittamaan Parviaisen vanhanaikaisella. RoKin maalivahdin vaihdon lisäksi ajassa 34.22 erässä ei nähty muita tilastomerkintöjä.

Jos peli oli tasaista ensimmäiset neljäkymmentä minuuttia niin kolmannessa erässä kotijoukkue oli vahvempi ja ansaitsi siten voittonsa. Erän alkuun isännät menivät nopeasti 4-1 johtoon Heikki Huttusen ja Jaani Holopaisen maaleilla. Vielä ajassa 54.22 Arttu Rämö onnistui katkaisemaan KeuPa HT:n keskialueen rynnistyksen, polkaisi keupalaisten alueelle ja lisäsi kotijoukkueen johdon 5-1. Soturit saivat kavennusosuman Mikko Pertun toimesta, mutta tämä ei suurempaa kiriä tuonut varsinkaan, kun KeuPa HT sai vielä joukkuerangaistuksen.

Komea kuuden ottelun voittoputki katkesi, mutta ottelu oli tiukempi, mitä lukemat taululla. Oskari Parviaiselle kertyi maalissa 32 torjuntaa ja 10 enemmän kuin vastapuolella, mutta ottelun laukausmäärät olivat kuitenkin tasaiset 55/51. Kolmen pelin härkäviikot jatkuvat ja ensi viikolla on luvassa vierasottelut FPS:ää ja Kiekko-Poikia vastaan tiistaina ja perjantaina sekä viikon päättävä kotiottelu Peliittoja vastaan lauantaina!

RoKi – KeuPa HT ottelun maalikooste nähtävillä alta.