Seuraa meitä:       

Viikon ensimmäisestä ottelusta tappio – FPS maalin verran vahvempi Forssassa tiistaina

KeuPa HT kohtasi forssalaiset toistamiseen vieraskaukalossa tällä kaudella. Edellisellä kertaa kotijoukkue oli parempi luvuin 8-4, joten sotureilla oli paljon petrattavaa tiistai-illan kamppailuun. Kotijoukkue oli kuitenkin tälläkin kertaa sitkeä vastus eikä soturilauma päässyt parhaalla tavalla pelin päälle. Tasainen ottelu päättyi lopulta lukemin 2-1. 

Soturit aloittivat hyvin ottelun ensimmäiset vaihdot saaden muutamia laukauksia kohti vastustajan maalia. Ajassa 5.56 KeuPa HT sai ylivoiman, mutta se ei tuottanut tulosta. Kotijoukkue onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Niko Ervasti laukoi kiekon siniviivalta ohi Oskari Parviaisen avauskympin jälkeen. Vaikka soturit laukoivat hanakammin ja pitivät kiekkoa ei joukkue päässyt parhaisiin maalintekosektoreihin. Ensimmäisen erän loppupuolella kotijoukkue sai myös omia hyökkäysjaksojaan, mutta 1-0 lukemista lähdettiin toiseen erään.

Ottelun toisessa erässä loistivat molempien joukkueiden maalivahdit. Parviaiselle maalin suulla kertyi 15 torjuntaa ja vastustajan Eetu Niemiselle 14 torjuntaa. Erää sävyttivät molempien joukkueiden yhdet kaksiminuuttiset. Toinen erä oli pelillisesti tasaisin.

Viimeiselle kaksikymmenminuuttiselle soturit yrittivät saada kiriään käyntiin ja maalitiliä auki. Maalit olivat kuitenkin tiukassa tänään ja parhaat tilanteet loistivat poissaolollaan ottelun päätöserässäkin. Tasoitusosuma syntyi lopulta ilman maalivahtia pelatessa ajassa 58.39, kun Miiro Linjala ohjasi Juuso Heikkilän laukauksen sisään. Hyvänolontunne ei jatkunut pitkään, koska jo seuraavassa vaihdossa FPS teki ottelun voittomaalin Michal Kvasnican toimesta. Näin tuloksena Forssan illasta oli harmillinen tappio ja nolla pistettä mukaan kotimatkalle.

Uusi mahdollisuus kartuttaa pistepottia tarjoutuu kuitenkin pian sillä perjantaina joukkue matkaa Joensuuhun Kiekko-Poikien vieraaksi ja viikko päätetään lauantaina kotikaukalossa Peliittoja vastaan! Lämpimästi tervetuloa lauantaina kannustamana sotureita, liput seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Ottelun FPS – KeuPa HT maalikooste nähtävillä alta.