Seuraa meitä:

Ihmisten joukkueelle viikonlopun otteluista tuloksena kaksi tappiota

KeuPa HT:n viime peliviikko oli tuloksellisesti pettymys. Viikonlopun otteluista tuloksena oli tappio vieraskaukalossa Kiekko-Pojille jatkoajalla 4-3 ja kotona Peliittoja vastaan 5-9. Kausi jatkuu tulevalla viikolla kolmen ottelun verran. Viikon kotiottelu pelataan perjantaina, kun vastaan asettuu FPS!

Kiekko-Pojat – KeuPa HT

Peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa majailevat Kiekko-Pojat ja KeuPa HT kohtasivat perjantaina Joensuussa. Joensuulaiset olivat vahvempia kiekon kanssa ja loivat enemmän tilanteita ja hyökkäyksiä ottelun aikana, mutta soturit pelasivat tarkkaa puolustuspeliä ja pitivät keskustan tiiviinä. Leevi Nikkinen oli myös mies paikallaan ottaen useita huipputorjuntoja.

Kahteen ensimmäiseen erään ottelussa nähtiin kaksi maalia vierasjoukkueen toimesta. Avauserässä Mikko Perttu onnistui Joni Airon ja Samu Romakkaniemen syötöistä. Toisen erän lopussa Juuso Heikkilä napautti johdon 0-2 vastahyökkäyksestä.

Päätöserässä isännät pääsivät maalin päähän heti erän alkuun Jani Taskulan ylivoimamaalilla. Hieman myöhemmin sotureiden Niko Kivelä sai viiden minuutin rangaistuksen, jonka aikana kotijoukkue onnistui tekemään kaksi maalia lisää. KeuPa HT ei kuitenkaan luovuttanut vaan nousi vielä aivan kolmannen erän lopussa ajassa 59.28 tasohiin ja pakotti pelin jatkoajalle. Tasoittavan osuman ohjasi taidokkaasti Viljam Sandvik.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli paikkoja, mutta voittajana kaukalosta poistui kotijoukkue. Jani Taskula pääsi tulemaan laidan kautta vastaiskuun ja ohitti hyvin pelanneen Leevi Nikkisen.

KeuPa HT – Peliitat

Ottelu sai räväkän alun, kun heti ensimmäisessä vaihdossa soturien ykkösvitja rynnisti maalintekoon ja Juuso Heikkilä napautti maalin edustalta 1-0 maalin. Alun jälkeen vieraat ottivat pelin hallintaansa ja onnistuivat nousemaan 1-2 johtoasemaan ennen avauskympin täyttymistä Alexander Forslundin ja Miko Rautaman maaleilla. Kotijoukkue sai kuitenkin uutta virtaa erän edetessä ja ensin Joni Airo tasoitti ylivoiman päätteeksi pelin 2-2 ja vielä erän lopussa Mikko Perttu laukoi kiekon etuyläkulmasta sisään.

Toisen erän alkuun Peliitat antoivat kotijoukkueelle kylmää suihkua. Ajassa 20.54 Alexander Forslund tasoitti pelin rystynostolla b-pisteiden välistä keupalaisten häirinnästä huolimatta. Hieman myöhemmin Matias Lentämäki laukoi vieraat 3-4 johtoon siniviivalta. Samassa ajassa KeuPa HT vaihtoi maalivahtia ja Leevi Nikkinen tuli tolppien väliin. Ajassa 33.00 Peliitat menivät jo kahden maalin johtoon Alexander Yakimenkon onnistuttua maalin edustalta ylivoimalla. Peli säilyi vieraiden otteessa ja vain puolitoistaminuuttia myöhemmin peli oli jo 3-6. Soturit saivat tärkeän kaventavan osuman Veli-Matti Tiuraniemen lauottua kiekon sisään siniviivalta ajassa 37.47, mutta Peliitat onnistuivat tappamaan hetkellisen momentumin erän lopun maalillaan.

Kolanteen erään lähdettiin tilanteesta 4-7. Soturien takaa-ajo sai huonoimman mahdollisen lähdön, kun toisen erän tapaan Peliitat tekivät kaksi nopeaa maalia erän ensiminuuteilla. Jälkimmäisen maalin jälkeen KeuPa HT vaihtoi jälleen maalivahtia. Mikko Perttu onnistui kaventamaan vielä tilanteeksi 5-9, mutta kiri tyssäsi siihen. Peliitat pelasi vahvan vierasottelun, voittivat enemmän kaksinkamppailuita ja ansaitsivat siten voiton. Sotureiden ykkösnyrkki Mikko Perttu (2+2), Joni Airo (1+2) ja Juuso Heikkilä (1+1) onnistuivat hyvin hyökkäyssuuntaan, mutta sotureiden esitys oli muuten vaisu.

Tulevaan viikkoon jääkin paljon parannettavaa, kun luvassa on kolme kovaa ottelua. Keskiviikkona luvassa on vierasottelu IPK:ta vastaan, lauantaina joukkue matkaa Imatralle ja viikon kotiottelu pelataan perjantaina! Tervetuloa kannustamaan sotureita voittoon viikon ainoassa kotiottelussa! Liput KeuPa HT – FPS otteluun tuttuun tapaan osoitteesta seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Viikonlopun otteluiden maalikoosteet katsottavissa alta.