Seuraa meitä:       

Puolustaja Jami Hänninen vahvistamaan Ihmisten joukkuetta loppukaudeksi – Hyökkääjä Mathias Hännisen sopimus purettu yhteisymmärryksessä

KeuPa HT on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen puolustaja Jami Hännisen kanssa. Hänninen, 22v, on pelannut kuluneella kaudella KOOVEEn riveissä 38 ottelua tehoin 3+3. Isokokoisen ja oikealta puolelta ampuvan Hännisen vahvuudet ovat fyysisessä pelaamisessa ja oman pään puolustamisessa.

Helsingistä lähtöisin oleva puolustaja on pelannut läpi Jokerien junioriputken. Jamilla on tilillään myös yksi pelattu U16 maajoukkueottelu sekä Mestiksen mestaruus Ketterän paidassa keväältä -21. Jami on mukana Ihmisten joukkueessa loppukauden ajan.

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo luonnehtii pelaajaa seuraavasti:

- Todella tyytyväinen Jamin tulosta Keuruulle. Henri Auvisen lähdön jälkeen olemme etsineet koko ajan korvaavaa puolustajaa. Jamin perässä oli myös muita Mestis-seuroja, joten hienoa, että saimme miehen Keuruulle! Isokokoinen puolustaja omaa hyvät puolustuspään taidot sekä kykenee myös kiekolliseen pelaamiseen. Ennen kaikkea Jami on hyvä tyyppi ja hyvä joukkuepelaaja.

Tervetuloa Keuruulle, Jami!

Hyökkääjä Mathias Hännisen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Mathias pelasi kuluneella kaudella KeuPa HT:n paidassa 31 ottelua tehoin 1+10.

Kiitos Hänni panostuksesta Ihmisten joukkueessa ja tsemppiä jatkoon!