Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kauden ensimmäinen nollapeli ja kolme pistettä Iisalmesta

KeuPa HT palasi takaisin voittojen tielle nappaamalla komean 0-4 vierasvoiton IPK:sta keskiviikkona. Voiton takeena oli koko joukkueen tiivis ja ehyt puolustuspeli sekä viimeisenä lukkona 54 torjunnallaan Oskari Parviainen. Kausi jatkuu viikonloppuna kahden ottelun turvin, kun ensin perjantain kotiluolassa vastaan luistelee FPS ja lauantaina joukkue kohtaa Imatralla Ketterän!

Soturit aloittivat illan kamppailun vahvasti ja saivatkin onnistumisen jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Soturien kakkosvitja hääri hyökkäysalueella, jossa Kohei Sato teki oivaltavan liikkeen laidan läheisyydessä, murtautui keskelle ja jakoi kiekon Eetu Mäelle, joka pääsi ohittamaan IPK-vahti Eetu Randelinin. Avauskympin jälkeen IPK sai kahden minuutin jäähyn, jonka aikana soturit lisäsivät johdon 0-2. Nopeilla siirroilla kiekko löysi tiensä Juuso Heikkilän lapaan ja Heikkilän laukaus painui onnekkaasti useamman kimmokkeen kautta maalin perukoille. Erätaukoa lähdettiin viettämään soturien 0-2 johtoasemassa.

Jos avauserä oli pelillisesti ja numeroiden valossa hieman soturipainotteinen niin toiseen erään tilanne muuttui. Avauskymppi oli vielä jokseenkin tasaista, mutta erän edetessä kotijoukkue alkoi saamaan pitkiä hyökkäysjaksoja ja piti kiekkoa. KeuPa HT pelasi kuitenkin fiksusti johtoasemassa ja puolusti tiiviisti. Ennen toisen erän avauskympin täyttymistä ajassa 28.55 Ihmisten joukkue onnistui lisäämään johtoaan Kohei Saton lauottua kiekon sisään vastahyökkäyksestä. Erän loppuun IPK laukoi hanakasti ja haki tasoitusta, mutta tuloksetta. Lukemista 0-3 lähdettiin kohti ottelun päätöserää.

Kolmas erä alkoi IPK huippupaikalla ja kuin ihmeen kaupalla Parviainen onnistui torjumaan Nicolas Werbikin yrityksen maalin kulmalta. KeuPa HT pääsi pian pelaamaan ylivoimaa, mutta ylivoimasta puuttui paras terävyys. Tilanne toi kuitenkin sotureille muutamia hyökkäyspaikkoja, mutta maaleja ei nähty. Kolmannen erän edetessä peli kääntyi yhä enemmän KeuPa HT:n puolustusalueelle ja Parviaiselle kertyikin erässä peräti 20 torjuntaa. IPK otti lopussa Randelinin pois maalilta jo ajassa 53.58 hakien kaventavaa osumaa. Pakkopeli ei tuonut osumia ja lopulta Rasmus Heljanko pääsi laittamaan kiekon tyhjiin ratkaisten pelin.

KeuPa HT onnistui nappaamaan näin tärkeät kolme pistettä ja katkaisemaan tappioputkensa. Joukkue sai myös tililleen kauden ensimmäisen nollapelin hyvän maalivahti- ja puolustuspelin kautta. Yhden välipäivän jälkeen kausi ja pelit jatkuvat kotiluolassa, kun viime viikolla täpärästi maalilla voittanut FPS saapuu Keuruun igluun! Viikko päätetään puolestaan lauantaina vierasottelulla Ketterää vastaan. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan Ihmisten joukkuetta voittoon perjantaina! Liput myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Ottelun IPK – KeuPa HT maalikooste nähtävillä alla.