Seuraa meitä:       

Soturit voittoon vähämaalisessa kamppailussa – Peliitat kaatuu Heinolassa 1-2 lukemin

KeuPa HT ja Peliitat kohtasivat toistamiseen reilun puolentoista viikon sisään. Edellinen kohtaaminen Keuruulla päättyi rumin 5-9 lukemin heinolalaisille, joten tähän otteluun oli vain yksi ja ainoa tavoite. Ottelusta muodostui tasainen ja vähämaalinen ja ratkaisu nähtiin vasta kolmannen erän lopulla, kun Rasmus Heljanko viimeisteli voitto-osuman ylivoimalla. Niko Parkkiselle kertyi KeuPa HT:n maalilla 24 torjuntaa ja muutama loistopelastus. Kausi jatkuu viikonloppuna kahden ottelun turvin ja perjantaina kotikaukalossa luvassa KUUKAUDEN OTTELU!

Avauserä oli hyvin tasaista vääntöä molempien joukkueiden saadessa omia hetkiään. Sotureilla oli muutama laadukkaampi paikka enemmän, mutta maalihanat pysyivät kiinni. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat varmaa peliä. Erän ainoa tilastomerkintä nähtiin ajassa 18.31 Jere Kuiviston koukkaamisjäähyn myötä.

Pelin toisen erän alkuun kuparinen rikkoutui, kun Joni Airo murtautui kohti Peliittojen maalia ja Eetu Uotisen torjunnan seurauksena irtopala jäi pyörimään maalin kulmille, josta Valtteri Koskela kävi napauttamassa kiekon sisään. Erän lopussa nähtiin ylivoima ja tällä kertaa keupalaisten toimesta. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty ja tauolle poistuttiin tiukassa 0-1 tilanteessa.

Kolmas erä alkoi soturijäähyllä, mutta soturien alivoima kesti. Heinolalaiset saivat uuden yrityksen ajassa 47.16 Miiro Linjalan kampitusjäähyn myötä. Heti rangaistuksen päättymisen jälkeen kotijoukkue sai riiston laidan läheisyydessä ja parin nopean syötön ansiosta sai kiekon täysin vapaaseen paikkaan Nikita Krivokrasoville ja hyökkääjä onnistui tasoittamaan lukemat 1-1. Pian tästä soturit pääsivät illan toiselle ylivoimalleen ja tällä kertaa YV tuotti tulosta. Mikko Perttu syötti taidokkaasti maalin edustalta kiekon Rasmus Heljangolle eikä mies erehtynyt. Kotijoukkue haki kiivaasti tasoitusta erän lopussa kuudella kenttäpelaajalla, mutta lukemat säilyivät samoina ja näin KeuPa HT nappasi arvokkaat kolme pistettä mukaan Heinolasta.

Viikonloppuna edessä on aikaisempien viikkojen tapaan kaksi ottelua ja mikä parasta, perjantaina kotona luvassa KUUKAUDEN OTTELU, jossa vastaan astelee TUTO! Tervetuloa kannustamaan sotureita voittoon klo 18.30 alkavassa ottelussa! Liput myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu. Kuukauden ottelussa luvassa Luolamäen Puu-Tekin tuotepalkinnon arvontaa sekä ysäribileet!

Katso Peliitat – KeuPa HT -ottelun maalikooste alta.