Seuraa meitä:       

KeuPa Hockey Oy:n hallitukseen muutoksia – Tuomas Maasalo mukaan uutena jäsenenä

KeuPa Hockey Oy on päättänyt yhtiökokouksessaan yhtiön hallituksesta.

KeuPa Hockey Oy:n hallitukseen on liittynyt uutena jäsenenä Tuomas Maasalo, joka aloitti tehtävässään tammikuun alussa. Vuoden alusta hallituksesta poistui Keulinkin entinen toimitusjohtaja Jukka Kentala.

Sähköverkko- ja energiainfra-alalta kokemusta omaava Tuomas Maasalo toimii tällä hetkellä Sitema Oy:n toimitusjohtajana. Tuomas näkee, että hänen kokemuksensa palveluliiketoiminnassa sekä kiinnostus ihmisten johtamisesta kohtaan tuovat lisäarvoa hallitustyöskentelyyn. Myös talouslukujen analysointi on Tuomakselle tuttua ja tärkeä osa myös hallitustyöskentelyä.

Tuomas toivoo, että Keuruulla pelataan jatkossakin Mestis-kiekkoa:

- Minulla on KeuPa-sydän ja toivon, että Keuruulla pelataan Mestis-kiekkoa myös tulevaisuudessa. Lisäksi näen, että Keuruu tarvitsee tulevaisuudessa paremmat harjoitusolosuhteet niin lapsille, nuorille kuin Mestiksellekin.

KeuPa Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Elo jakaa kiitosta hallituksesta poistuneelle Jukka Kentalalle:

- Jukka oli mukana hallituksessa vaikeina korona-aikoina ja toi pöytään vankan kokemuksensa, osaamisensa sekä tukensa. Jukan kanssa oli ilo ja helppo työskennellä. Kiitos Jukka panoksestasi hallitustyöskentelyssä ja KeuPa-yhteisössä!

Hallitukseen uutta kasvoa, Tuomas Maasaloa, Antti Elo kuvailee tärkeäksi palaseksi:

- Kiva, kun Tuomas saatiin mukaan hallitukseen. Tuomas on rautainen ammattilainen, hyvä numeroiden kanssa ja ennen kaikkea reilu ja hyvä tyyppi. Hän tuo varmasti mukanaan tarvittavaa lisäosaamista hallituksen remmiin.

 

KeuPa HT:n kulunut kausi on ollut haastava ja näköpiirissä on Mestiksen kilpailun kiristyminen

Antti Elo kokee, että viime vuodet ovat olleet haastavia urheiluliiketoiminnassa ja tämä on näkynyt myös hallituksen roolissa:

- KeuPa Hockey Oy on kohdannut haastavia aikoja viimeisten vuosien aikana. Koronapandemia aiheutti rajoitusten muodossa haasteita yleisötapahtumien järjestämiseen sekä kausien keskeytymistä, joka oli myös uusi tilanne meille kaikille jääkiekon parissa toimiville ihmisille. Teimme näinä aikoina merkittäviä säästötoimia ja lisäksi saimme hienosti tukea yhteisöltä haasteiden keskellä. Selvisimme näillä keinoilla silloin haastavista ajoista mielestäni hienosti.

Pandemian tuoma epävarmuus on helpottanut, mutta Ukrainan sota viimeisimpänä on tuonut omat haasteensa:

- Pandemian jälkeen koitti vallitsevat ajat, jossa näkyvät Ukrainan sota, inflaatio sekä nousevat kustannukset etenkin ruoan ja energian osalta. Hallituksen rooli on ollut muodostaa ymmärrys kulloisenkin tilanteen riskeistä liiketoimintaan liittyen sekä laatia niiden perusteella suunnitelmat ja budjetit, joilla riskeihin on pyritty varautumaan. Olemme myös tukeneet operatiivista organisaatiota muuttuvissa tilanteissa sekä osallistuneet toiminnan kehittämiseen.

Samalla Elo näkee, että Mestis sarjana on muutosten keskellä:

- Mestis sarjana on menossa kohti suurempia muutoksia verrattuna edellisiin vuosiin johtuen Liigan suuresta joukkuemäärästä sekä Liiganousua hakevista potentiaalisista seuroista. Mahdollisuus on, että tämä kehitys voi johtaa sarjauudistukseen, jossa myös Mestis kokee muutoksia. Keskustelu aiheesta on hyvin vireää, mitä on mielenkiintoista seurata ja osallistua siihen. Mestis on myös sarjana kehittämässä parasta aikaa uutta strategiaa, jossa tulevaisuuden kehityssuuntia arvioidaan.

Elo näkee, että Mestis-kiekko menee koko ajan kovaa vauhtia kohti ammattilaiskiekon vaatimuksia ja tässä kilpailussa pysyminen vaatii entistä enemmän työtä:

- Mestis on kehittynyt viimeisen 10 vuoden aikana kohti ammattimaisuutta, jossa pääosa pelaajista ja valmentajista tekee jääkiekkoa ammattinaan. Näen myös, että tavoitteellisuus on lisääntynyt. Uskon tämän kehityksen jatkuvan myös tulevaisuudessa. Ammattimaisuus on myös lisännyt osaltaan seurojen kustannuksia ja näyttää, että se ajaa seuroja uudistamaan toimintaansa ja laajentamaan liiketoimintojaan jääkiekon ulkopuolelle. KeuPa HT:n tulee myös tarkastella toimintaansa ja löytää keinoja kehittää sitä edelleen. Olemme mukana kovassa kilpailussa ja kamppailemme isoja talousalueita vastaan, mikä on tärkeä ymmärtää. Organisaatiomme kokoon nähden meillä tehdään erinomaista työtä, mutta tulevaisuudessa pärjätäksemme meidän täytyy kasvaa ja kehittyä.

Kevät ja kauden tärkeimmät pelit lähestyvät. Elolla on vankka luotto kevään joukkueen tarinaan sekä hän jakaa kiitosta tiiviille KeuPa-yhteisölle:

- Tämä kausi on sisältänyt suuria muutoksia pelaajistossa ja valmennuksessa, joka helposti aiheuttaa alkukauteen turbulenssia, kun yhteistä suuntaa ja tekemistä haetaan yhteiseen formaattiin. Meillä on hyvin potentiaalinen joukkue ja valmennus kasassa, josta olemmekin nähneet erinomaisia tuloksia kauden mittaan. Usko on vahva taas kevään joukkueen tarinaan!

- Meillä on Keuruulla hieno yhteen hiileen puhaltava yhteisö, jossa on mukana yhteistyökumppaneita, faneja ja työntekijöitä. Joukkue pelaa laadukasta sekä erittäin viihdyttävää jääkiekkoa ja on ollut ilo huomata niitä hymyjä ja tunteita, joita jääkiekko-ottelusta voi saada. Kutsutaan kavereita mukaan peleihin ja kannustetaan KeuPa menestykseen tälläkin kaudella!