Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n kausi päättyi isoon pettymykseen – TUTO eteni jatkoon pudotuspelien 1. kierrokselta

Ihmisten joukkueen Mestis-kausi 2022-2023 päättyi torstaina hävityn TUTO-ottelun jälkeen. Pudotuspelien 1. kierroksen ottelusarja päättyi TUTO Hockeylle otteluvoitoin 0-2. Ottelusarjan toinen ottelu oli värikästä kiekkoa, jossa riitti tapahtumia. Loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle 60 minuutin pelin jälkeen 7-5. 

KeuPa HT aloitti pelin hyvin saaden ylivoimapaikan ottelun toisella minuutilla. YV oli tehokasta, kun Joni Airo vei soturit johtoon. Erän puolivälissä TUTO pääsi puolestaan pelaamaan ylivoimaa ja tasoitti pelin Eemeli Takalan osumalla. Hieman myöhemmin verkko heilui jälleen, kun soturien Juuso Heikkilä laukoi kaukolaukauksella tilanteeksi 1-2. Maali oli ensimmäisen tavoin ylivoimamaali. KeuPa HT:lla oli useampi paikka tehdä kolmaskin maali erän edetessä, mutta kotijoukkue sai puolustettua tilanteet. Erän lopussa nähtiin harmillinen tilanne, kun KeuPa HT:n ylivoiman käydessä Jesse Leppikoski karkasi läpiajoon ja tasoitti tilanteeksi 2-2.

Toisen erän alkuun TUTO tuli puolestaan hyvin ansaiten YV-sauman erän alkuun. Illan teeman mukaisesti YV oli tehokasta ja Roope Ranta vei isännät 3-2 johtoon. Erän puolivälissä TUTO lisäsi johdon 4-2 Juho Virtasen ylivoimamaalilla. Pian maalin jälkeen KeuPa HT tuli mukaan peliin Leo Ringin ylivoima onnistumisella. Lukemista 4-3 lähdettiin myös kohti ottelun päätöserää.

Kolmas erä alkoi sotureiden kannalta murheellisesti, kun TUTO pääsi pelaamaan ylivoimaa. YV ei tuottanut maalia, mutta pian sen päättymisen jälkeen Leevi Lembergille tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka hyökkääjä upotti ohi Niko Parkkisen. KeuPa HT:n vastaus tuli kuitenkin seuraavasta vaihdosta, kun Jami Hänninen laukoi Ihmisten joukkueen jälleen maalin päähän. Iloa ei kestänyt pitkään, kun Roope Ranta vei isännät 6-4 johtoon illan toisellaan. Erikoiset käänteet eivät suinkaan loppuneet vaan heti maalin jälkeen Leo Ring upotti illan toisensa ja käsissä oli jälleen maalin peli. Kolmannen erän jälkimmäisen kympin aikana soturit hakivat vimmatusti tasoitusta siihen kykenemättä. Oliver Sunin maali tyhjään maaliin sinetöi pelin loppulukemat 7-5.

Ottelun maalikooste nähtävillä alta.