Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n valmentaja Max Walther siirtyy kauden jälkeen uusien haasteiden pariin

KeuPa HT:n valmennusryhmässä kaudesta 20-21 asti toiminut Max Walther siirtyy kauden päätteeksi uusien haasteiden pariin. Max on ollut iso osa KeuPa HT:n valmennusta edellisten kausien aikana ja seura on kiitollinen Maxin tekemästä työstä joukkueen, pelaajien sekä organisaation eteen.

Tämän kauden osalta tulos on selvä pettymys, mutta pidemmällä aikajaksolla katsottaessa Max on hyvin kiitollinen organisaatiolle ja valmennukselle:

- Mahtavat kolme erilaista vuotta ovat takana Keuruulla. Päällimmäisenä tunteena on nyt tietenkin pettymys tämän kauden tulokseen ja sijoitukseen. Mennen kauden runkosarjan ja playoffien purkaminen on käynnissä yhdessä valmennuksen kanssa.

- Mutta suurimpana tunteena mielessä on kiitollisuus organisaatiolle ja valmennukselle, että olen saanut viettää täällä kolme vuotta tehden töitä upeiden pelaajien ja staffin kanssa. Keuruulta on jäänyt itselleni paljon oppia ja taitoja tulevaisuuteen sekä olen päässyt tutustumaan upeisiin ihmisiin matkan varrella.

Ihmisten joukkueen faneja Max muistaa lämmöllä:

- Todella suuri kiitos faneille näistä kolmesta vuodesta! Otitte minut mukaan KeuPa-yhteisöön alusta alkaen, teillä on iso paikka sydämessäni!

- Toivon seuralle pelkkää hyvää jatkoon!

KeuPa HT kiittää Maxia suuresti upeasta kolmesta vuodesta Keuruulla ja työstä seuran eteen. Motivoituneella valmentajalla on varmasti kirkas tulevaisuus edessä. Tsemppiä tuleviin haasteisiin, Max!