Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n juhlakauden päävalmentajana jatkaa Sami Ryhänen, apuvalmentajaksi Niko Raiskio – valmennusryhmä täydentyy kevään aikana

KeuPa HT:n ensi kauden päävalmentajana jatkaa Sami Ryhänen, 42. Ryhänen aloittaa näin ollen toisen kautensa Ihmisten joukkueen peräsimessä.

Samin aisaparina tulevalla kaudella toimii Niko Raiskio, 31. Kuluneella kaudella Niko toimi Nokian Pyryssä apuvalmentajana ja aikaisemmin kokemusta löytyy myös päävalmentajana Suomi-Sarjasta, sekä Mestiksessä Peliittojen riveistä apuvalmentajana kaudelta 21-22. KeuPa HT:n valmennusryhmää täydennetään vielä kevään aikana.

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky näkee, että tulevassa valmennustiimissä yhdistyvät ne osa-alueet, millä tulevalla kaudella voidaan tavoitella jälleen joukkueena menestymistä ja yksilöiden kehittämistä eteenpäin urallaan. Ensi kausi on juhlakausi, kun KeuPa HT aloittaa kymmenennen kautensa Mestiksessä:

- Haluamme nostaa tasoamme arjessa ja lähteä rakentamaan tulevaa juhlakautta nöyrästi ja kovaa työskennellen, niin että Ihmisten joukkue palaa jälleen kärkikahinoihin. Tulevassa valmennustiimissä yhdistyy intohimoinen kehittäminen peliin ja yksilöihin. Sami lähtee nyt vuoden kokeneempana toiseen kauteensa ja saa Nikosta rinnalleen hyvän valmennustaustan omaavan valmentajan, jolla on hyvä käsitys Mestiksen vaatimustasosta.

Ensi kauteen lähdettäessä tavoitteena on, että jäällä nähdään entistä sitoutuneempi, työteliäämpi ja taistelevampi soturilauma. Päävalmentaja Sami Ryhänen lähteekin odottavin mielin kohti juhlakautta ja haluaa nähdä kaukalossa ennen kaikkea KeuPa-logon eteen taistelevan joukkueen:

- Hyvät fiilikset on ensi kaudesta ja tavoitteena on totta kai olla mahdollisimman korkealla sarjataulukossa ja samalla auttaa pelaajia eteenpäin. Halutaan olla myös joukkue isolla J:llä, joka taistelee ja antaa kaikkensa jokaisena päivänä ja jokaisessa pelissä juhlakauden teeman mukaisesti ja mistä koko KeuPa-yhteisö voi olla ylpeä.

KeuPa-yhteisöä Sami kuvailee lämmöllä toivoen samalla tiivistä kannustusta Ihmisten joukkueelle:

- KeuPa HT:n ympärillä on upea ja lämminhenkinen yhteisö. Toivon, että mahdollisimman moni tulee ensi kaudella hallille ja tukee joukkuetta niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Yhteisön tuki on erittäin tärkeää niin pelaajille kuin muillekin seurassa työskenteleville. Varmasti joukkue tulee antamaan kaikkensa!

Juhlakauden valmennustiimiin liittynyt Niko Raiskio kuvailee itsenään huumorintajuiseksi ja vaativaksi valmentajaksi, joka kuitenkin tykkää työskennellä rennolla otteella:

- Olen 31-vuotias rento, huumorintajuinen ja ihmisläheinen tamperelainen. Valmentajana pyrin olemaan tiukka ja vaativa, mutta kuitenkin pitää pilke silmäkulmassa. Asiat tehdään aina täysillä ja huolellisesti, mutta siten että tekeminen on mieluisaa ja vapautunutta eikä niin, että mailaa tarvitsisi puristaa rystyset valkoisena. Valmentajana pyrin olemaan lähellä pelaajia ja rakentaa heidän kanssaan vahvan luottamussuhteen. Uskon, että vahvan luottamuksen jälkeen pelaajista saadaan maksimaalinen potentiaali irti ja silloin myös tapahtuu kehitystä pelaajissa sekä joukkueessa.

Niko saapuu Keuruulle innostunein fiiliksin ja paluu Mestiksen pariin tuntuu myös hyvältä:

- Tulen Keuruulle erittäin odottavaisin ja innostunein fiiliksin. Keuruulla on peleissä paljon meteliä ja hyvä tunnelma. Vuoden tauon jälkeen paluu Mestikseen tuntuu totta kai hienolta. Tiedän, että olen nyt paljon valmiimpi ja oppineempi valmentaja kuin kaksi vuotta sitten. Halu kehittyä valmentajana on kova ja uskon, että siirtyminen Keuruulle valmentamaan on paras ratkaisu tässä kohtaa uraa.

Tulevan kauden joukkueen rakennus etenee aikataulussa Ryhäsen ja Raiskion johdolla. Juhlakauden ensimmäisiä pelaajasopimuksia julkistetaan pääsiäisen jälkeen, kun lähdemme toden teolla kohti uutta, mielenkiintoista juhlakautta!