Seuraa meitä:       

Hyökkääjä Joni Airo jatkaa Keuruulla juhlakaudella 23-24 – ”Olen nauttinut pelaamisesta Keuruulla”

KeuPa HT on kiinnittänyt tulevalle juhlakaudelle ensimmäisen tärkeän palasen, kun viime kaudella Mestiksen maalipörssin voittanut Joni Airo, 22, jatkaa Keuruulla vuoden mittaisella jatkosopimuksella! Airolla on merkittävä rooli ensi kauden joukkueessa niin kaukalossa esimerkin näyttäjänä ja tuloksentekijänä kuin kaukalon ulkopuolella KeuPa-hengen luojana. Sopimuksen myötä KeuPa-yhteisö pääsee nauttimaan ”Airo-showsta” tulevanakin kautena!

Oikealta ampuva hyökkääjä herätti kiinnostusta myös muissa seuroissa, mutta päätös jatkaa Keuruulla oli Airolle lopulta helppo:

- Olen viihtynyt Keuruulla todella hyvin ja nauttinut Keuruulla ja KeuPa HT:ssa pelaamisessa, joten päätös jatkosta oli kohtalaisen helppo. Ensi kauteen odotukset ovat korkealla niin itsellä kuin joukkueellakin. Tämän kauden pettymys playoffeissa tuo varmasti sisua ensi kauteen. Tehdään yhdessä hieno juhlakausi Keuruulle!

Viime kauden maalipörssin voitto ja oma piste-ennätys nostivat Airon kohisten kohti Mestiksen kärkeä ja parhaimpien pelaajien joukkoon. Peliesitysten lisäksi Joni on hyvä hengen luoja, joukkuepelaaja ja oiva esimerkki KeuPan näköisestä pelaajatyypistä. KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen onkin mielissään Airon sopimuksesta ja kehuu vuolaasti pelaajaa:

- Joni otti viime kauden aikana todella isoja steppejä eteenpäin ja on varmasti yksi Mestiksen parhaimmista pelaajista. Jonilla on kova työmoraali ja halu kehittyä. Hän on valmentajan niin sanottu ihannepelaaja ja ”koutsi” tietää joka ilta, mitä pelaajalta saa. Viime kauden maalipörssin voitto oli myös todella kova saavutus. Hienoa, että Joni näki Keuruun ja KeuPa HT:n hänelle oikeaksi paikaksi kehittyä edelleen ja ottamaan seuraava askel kohti Liiga-pelejä.

Airon sopimuksen jatkoksi julkaisemme lähiaikoina myös muita kiinnityksiä juhlakaudelle 23-24!