Seuraa meitä:       

Leo Ring jatkaa soturipaidassa juhlakaudella 23-24 – ”Olen viihtynyt ja tykännyt pelata Keuruulla”

KeuPa HT on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Leo Ringin, 21, kanssa. Ring saapui Keuruulle viime kaudeksi pelaten edellisvuotena Peliitoissa. Hyökkääjä saalisti pelaamissaan 40 ottelussa tehopisteet 10+23. Ringin vahvuudet ovat hyökkäysalueen pelaamisessa ja kiekossa pysymisessä. ”Leksalta” löytyy myös oveluutta ja juonikkuutta kiekon kanssa sekä hyvä laukaus. Monikäyttöinen pelaaja kykenee suoriutumaan sekä laiturin että sentterin pelipaikoilla.

Hyökkääjä on innoissaan jatkostaan Ihmisten joukkueessa ja tulevasta juhlakaudesta:

- On ilo jatkaa Keuruulla tulevalle juhlakaudelle. Olen viihtynyt Keuruulla hyvin ja uskon, että pystymme parantamaan joukkueena viime kaudesta.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on mielissään Ringin jatkosopimuksesta ja kuvailee pelaajaa yhtenä Mestiksen taitavimmista:

- Leo on varmasti yksi sarjan taitavimmista hyökkääjistä. Leksassa on sitä ns. vanhan ajan pelurin luonnetta. Hienoa että Leksa näki, että hän pystyy ottamaan steppejä eteenpäin kokonaisvaltaisessa palaamisessa juuri Keuruulla. Vaikea loukkaantumien vielä sotki viime kautta. Terveenä ollessaan Ringin nimi varmasti löytyy ensi kaudella pistepörssin kärkipäästä.

Syksyllä nähdään, Leksa!