Seuraa meitä:       

Hyökkääjät Tomi Mäntynen ja Atte Tiitinen jatkavat Ihmisten joukkueessa juhlakaudella

KeuPa HT on tehnyt kautta 23-24 koskevat jatkosopimukset Tomi Mäntysen, 23v, ja Atte Tiitisen, 22v, kanssa. Molemmat hyökkääjät ovat ottaneet ensiaskelia kohti ammattilaissarjassa ja ammattilaisena pelaamista sekä omaavat paljon potentiaalia ja halua kehittyä uudelle tasolle.

Kyyjärveltä kotoisin oleva ja vasemmalta puolelta laukova Mäntynen on keuruulaisille tuttu jo parilta aiemmalta kaudelta. Miehen odotukset juhlakauteen ovat isot:

- Keuruusta on tullut kotoisa paikka itselle ja Ihmisten joukkueessa on kiva tehdä hommia. Kun jatkosopimusta tarjottiin niin siihen oli helppo tarttua. Juhlakaudelle odotukset ovat isot niin joukkueen menestymisen kuin oman kehityksen ja pistesarakkeen suhteen.

Jyväskyläläislähtöinen Tiitinen pelasi ensimmäisen täyden sesongin Mestiksessä kaudella 22-23. Kausi alkoi Hermeksestä kunnes pelaaja saapui Keuruulle lokakuun loppupuolella. Atte on viihtynyt Keuruulla ja tavoite on päästä joukkueena pitkälle:

- Olen viihtynyt Keuruulla erinomaisesti, joten on hienoa päästä pukemaan soturipaita ylle jälleen juhlakaudella! Ensi kauden tavoite on ottaa edelleen kehitysaskelia pelaajan sekä pärjätä ennen kaikkea joukkueena.

Ihmisten joukkueen päävalmentaja Sami Ryhänen näkee molempien pelaajien käyrän olevan ylöspäin ja lisäksi luonnepuoli on kunnossa:

- Tomilla on ollut parin edelliskauden aikana haastavaa loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa, mutta hän pelasi silti nousujohteisen kauden. Nyt toivotaan alle hyvä treenikesä ja sitä kautta kohti ehjää kautta. Tomin ehdoton vahvuus on vahvassa luistelussa, mikä tuottaa vastustajien puolustajille hankaluuksia. Kamppailuvoimaa löytyy myös ja, kun nämä palaset loksahtavat kohdilleen on Tomi varmasti iso palanen meille juhlakauteen.

 - Aten alkukausi oli myös haastava, mutta nuori hyökkääjä otti kehitysaskeleita kevättä kohti. Syksy menee hyökkääjältä suurelta osin armeijassa, mutta erinomaisen luonteen ja työnteon omaavana Atesta on varmasti iloa joukkueelle. Atte on pelaaja, joka antaa itsestään kaiken joka päivä niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Miehellä on iso halu kehittyä pelaajana ja ottaa seuraava askel jääkiekkoilijana. Olen tyytyväinen molempien pelaajien jatkosopimuksiin!

Syksyllä nähdään, Tomi ja Atte!

KeuPa HT:n juhlakauden joukkueen rakennus etenee aikataulussa ja pelaajauutisia on luvassa lisää lähiaikoina.