Seuraa meitä:       

Hyökkääjät Konsta Keteli ja Markus Lahtinen Ihmisten joukkueeseen vuoden mittaisilla sopimuksilla

KeuPa HT on solminut juhlakautta 23-24 koskevat pelaajasopimukset hyökkääjien Konsta Ketelin, 24v, ja Markus Lahtisen, 25v, kanssa. Molemmat pelaajat ovat tunnollisia kahden suunnan monipuolisia hyökkääjiä, jotka tuovat joukkueeseen leveyttä ja oikeanlaista työmoraalia. 

Ähtäristä kotoisin oleva Konsta Keteli palaa Keuruulle FPS:sta, jossa mies takoi viime kaudella 52 otteluun tehomerkinnät 10+20. Vuotta aiemmin Keteli pelasi Suomi-sarjassa JHT:n riveissä sekä lainalla Mestiksessä. Keuruulla hyökkääjä viiletti kausilla 19-20 sekä 20-21. Konsta on innoissaan tulevasta kaudesta ja pelaamisesta KeuPa-yhteisön edessä:

- Hienoa päästä takaisin Keuruulle ja pelaamaan KeuPa-yhteisön eteen. Uskon, että saadaan jalkeille hyvä joukkue, jolla on mahdollisuus taistella menestyksestä ja pelata pitkälle kevääseen. Koko joukkueelta odotan hyvää ja tasaista kautta. Henkilökohtaisella tasolla lähden parantamaan viime kaudesta ja näen, että Keuruulla minulla on siihen hyvä mahdollisuus.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on iloinen, että naapurikylän ”poika” palaa Keuruulle:

- Kiva saada joukkueeseen paluumuuttaja ja tuttu persoona Ihmisten joukkueen faneille. Konsta on erittäin hyvä kahden suunnan hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin. "Konu" on kokonaisvaltainen ja älykäs pelaaja, joka tuo hyökkäyspelaamiseen laajuutta. Viime kaudella Forssassa mies osoitti, että hän kykenee myös pisteiden tekoon. Hienoa, että saatiin naapurikylän poika takaisin Keuruulle!

Hyökkääjä Markus Lahtinen saapuu Keuruulle Heinolan Peliitoista, jossa mies pelasi kolme edellistä sesonkia. Espoosta lähtöisin oleva Lahtinen pelasi viime kaudella 33 ottelua tehoin 6+8. "Makella" on allaan myös pelejä Kiekko-Vantaasta kaudelta 19-20. Bluesin junioripolun läpikäynyt pelaaja saapuu Keuruulle odottavin mielin:

- Tosi innolla olen tulossa KeuPaan pelaamaan. Olen kuullut paljon positiivisia asioita seurasta ja yhteisöstä, mikä Keuruulla on. Tavoitteena on ensi kaudella kehittyä entisestään pelaajana mahdollisimman paljon ja auttaa joukkuetta voittamaan ja menestymään.

Sami Ryhänen kuvailee Lahtista vahvana kahden suunnan hyökkääjänä:

- Markuksella on kova työmoraali ja hän on vahva kahden suunnan hyökkääjä. Valitettavasti viime kausien loukkaantumiset ovat hankaloittaneet pelaamista, mutta nyt terveenä ollessaan tulee varmasti olemaan joukkueelle iso vahvistus niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan. Lahtinen on ollut myös viime vuosina kapteenistossa ja tuo varmasti Keuruulle mukanaan johtajuutta ja hyvän koppipelaajan.

KeuPa HT:n joukkueen rakennus etenee ja uusia pelaajasopimuksia on luvassa jälleen lähipäivinä!

Konsta Ketelin kummiyrityksenä juhlakaudella 2023-2024 toimii Karilainen Oy.

Tervetuloa Keuruulle Konu ja Make!