Seuraa meitä:       

Joonas Pohjasmäki ja Tony Tuupanen vuoden mittaisilla sopimuksilla Ihmisten joukkueeseen

KeuPa HT on solminut juhlakautta 23-24 koskevat pelaajasopimukset puolustajien Joonas Pohjasmäen 24v, ja Tony Tuupasen, 22v, kanssa. Joonas ja Tony omaavat kokemusta Mestiksestä muutaman kauden ajalta. Puolustajat tuovat joukkueeseen fyysisyyttä, kokoa sekä kamppailuvoimaa.

Lapualta kotoisin oleva ja vasemmalta puolen operoiva Joonas Pohjasmäki on pelannut kaksi edellistä kautta Mestiksessä Kiekko-Vantaan riveissä. Aiemmin mies on pelannut Suomi-sarjassa Huntersin riveissä. Viime kaudella tilille kertyi 29 ottelua runkosarjassa ja kolme peliä playoffeissa. Isokokoinen puolustaja on innoissaan Keuruulle tulosta:

- Hienoa päästä pelaamaan Keuruulle! Kovalla innolla odotan ensi kautta. Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja ottaa steppejä sekä totta kai pärjätä joukkueena ja mennä pitkälle kevääseen. Omat vahvuudet pelaajana ovat luistelussa, kamppailupelaamisessa sekä omaan hyvän laukauksen.

Ihmisten joukkueen päävalmentaja Sami Ryhänen näkee Pohjasmäen vahvana yleispuolustajana, jolla on vielä paljon potentiaalia hyökkäyssuuntaan:

- Joonas on isokokoinen, vahvasti liikkuva yleispuolustaja. Hyvä kamppailupelaaminen ja alivoimaosaaminen ovat selkeitä vahvuuksia. Joonaksella on kova halu kehittyä vieläkin paremmaksi pelaajaksi ja mieheltä löytyy oikeanlainen työmoraali. Potentiaalia on tehdä tulosta myös hyökkäyssuuntaan, mitä ei olla vielä Mestiksessä nähty. Hienoa, että Joonas tulee Keuruulle ja me voidaan auttaa Joonasta ottamaan seuraava askel urallaan.

Hermeksessä viime kaudella kiekkoillut Tony Tuupanen pelasi vahvan kauden Kokkolassa. Viime kaudella 49 otteluun syntyivät tehot 2+10. Tuupanen on lähtöisin Lohjalta ja pelannut ennen Hermeksen organisaatioon saapumista muun muassa Karhu-Kissojen U20 joukkueissa. Nuori, niin ikään vasemmalta puolelta laukova puolustaja haluaa kehittyä pelaajana ja Keuruulle Tony saapuu hyvin odotuksin:

- Kiva on päästä ensi kaudella pelaamaan KeuPa HT:ssa. Uudet tuulet virkistävät varmasti. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja odotan innolla tulevaa kautta, ja mitä kaikkea se tuo tullessaan. Tavoitteena on totta kai mennä mahdollisimman pitkälle joukkueena ja hitsautua jätkien kanssa hyvin yhteen kauden aikana. Haluan kehittää omaa pelaamista ja fysiikkaa. Faneille terveisiä ja nähdään syksyllä pelien merkeissä!

Sami Ryhäsen mukaan Keuruulle saatiin hyvin ulospäin suuntautunut ja fiksu puolustaja:

  • Tuupanen on erittäin ulospäin suuntautunut ja vahvan infohimon omaava nuori pelaaja, jolla on iso halu mennä urallaan eteenpäin. Alla on vahva kausi Hermeksessä ja uskomme, että Tony pystyy ottamaan Keuruulla vielä isoja kehitysaskeleita pelaajana. Tony on tosi fiksu ihminen ja luonnepuoli on myös kunnossa. Huippu juttu, että saatiin Tony ja Joonas meidän ensi kauden pakistoon.

Ihmisten joukkueen juhlakauden joukkueessa on nyt kahdeksan sopimuspelaajaa. Pelaajasopimuksia on luvassa jälleen ensi viikolla vapun jälkeen.

Tervetuloa Keuruulle Joonas ja Tony!