Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n hyökkäykseen saapuu paikallisväriä juhlakaudelle − ­­­­­­­­­­­­­­­­Keuruun omapoika Jasper Rantanen liittyy joukkueeseen!

Jasper Rantanen, 21v, vahvistaa KeuPa HT:n hyökkäystä tulevan 23-24 kauden mittaisella sopimuksella. Keuruulta isolle kirkolle lähtenyt Rantanen on kiekkoillut pari viime kautta Kiekko-Espoon U20- ja edustusjoukkueissa. Mestis-otteluita hänelle on kertynyt yhteensä 24, joista yhdeksän on pudotuspeliotteluita. Tehoja näistä otteluista on nuorelle hyökkääjälle kertynyt 1+0. Ennen Espoon komennusta Rantanen on pelannut läpi JYPin junioripolun. 

Pelaajana Rantanen on periksiantamaton ja hän tekee hommia kovalla työmoraalilla. Jasper on tohkeissaan mahdollisuudesta ottaa seuraava askel pelaajana kotikonnuilla ja esiintyä kotikylän yleisön edessä soturipaita yllä:

− Odottavaisin fiiliksin palaan takaisin Keuruulle. Keuruun jäähallista se oma kiekkoura sai alkunsa juniorina, kun minulle sidottiin ensimmäisen kerran luistimet jalkaan ja aloitin KeuPan kiekkokoulussa. On hienoa, että pääsen taas pukemaan soturipaidan päälle ja pelaamaan tuttujen kasvojen edessä, vieläpä juhlakautena.

Pelaajana olen työteliäs laituri, joka pelaa paljon kiekottomana auttaen joukkuetta karvaamalla ja riistämällä kiekkoja. Paikan tullessa tykkään kuitenkin käyttää laukaustani, jonka luettelen isoimpiin vahvuuksiini.

Henkilökohtaisena tavoitteena on pelata ensimmäinen täysi kausi miesten pelejä sekä hyödyntää omia vahvuuksiani Mestiksessä. Niiden kautta haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja etenemään pitkälle kevääseen!

Päävalmentaja Sami Ryhänen on tyytyväinen, että Rantanen saadaan Ihmisten joukkueeseen:

− Jasper on nuori, eteenpäin pyrkivä ja hyvän työmoraalin omaava pelaaja. Jasper on pelannut jo muutamia pelejä Espoossa Mestistä eli hänellä on jo kokemusta tämän sarjan vaatimustasosta. Ehdottomasti iso plussa on se, että Jasper on oman kylän poika, joten hienoa että Jasper palaa kotikonnuille pitkän ajan jälkeen!

 

KeuPa HT:n joukkueen rakennus jatkuu hyvällä vauhdilla ja lisää uusia sopimuksia julkaistaan ensi viikolla!

Jasper Rantasen kummiyrityksenä toimii Otavan Kirjapaino Oy

Syksyllä nähdään, Jasper!