Seuraa meitä:       

Ranskalaishyökkääjä Jules Gallet soturipaitaan juhlakaudella! – Puolustaja Kimi Kuusela jatkaa Ihmisten joukkueessa

 Laitahyökkääjä Jules Gallet ja puolustaja Kimi Kuusela ovat allekirjoittaneet yhden vuoden sopimukset KeuPa HT:n kanssa juhlakaudella 23-24.

Jules Gallet, 22v, on Ranskan Amiensistä kotoisin oleva, oikealta puolelta ampuva hyökkääjä. Suomi ei ole Galletille vieras maa, sillä laituri pelasi viime kauden Mestistä IPK:n riveissä iskien 43 otteluun tehot 5+5. Jules viihtyi Suomessa jo vuosina 2015–2018, kun ranskalainen pelasi HIFK:n ja TPS:n juniorijoukkueissa. Hyökkääjä on saavuttanut U16 SM-sarjan Suomen mestaruuden. Lisäksi ranskalaiselta löytyy entuudestaan 111 ottelun kokemus kotimaansa pääsarjasta ja hän on pelannut myös Ranskan U18- ja U20 juniorimaajoukkueissa. Isokokoinen hyökkääjä on mielissään Keuruulle saapumisesta:

 − Todella iloisin mielin liityn KeuPa HT:n organisaatioon mukaan! Tulevalla kaudella pyrin antamaan kaikkeni auttaakseen joukkuetta voittamaan ja olen varma, että meillä on mahtava vuosi edessämme!

Päävalmentaja Sami Ryhäsen mukaan Gallet vahvistaa erityisesti joukkueen alivoimaa:

 − Jules on vielä nuori pelaaja, jolla on kova halu kehittyä ja nousta aina Ranskan maajoukkueeseen asti. Gallet on isokokoinen voimahyökkääjä, jolla on kuitenkin potentiaalia myös pisteiden tekemiseen. Hän on pelannut jo juniorivuosina Suomessa sekä viime kaudella IPK:ssa eli pelaaja tuntee jo entuudestaan suomalaisen kulttuurin hyvin. Jules on varmasti iso apu meille varsinkin alivoimapelissä ja hän tuo pukukoppiin kivan lisän ranskalaista kulttuuria.

 

Puolustaja Kimi Kuusela, 22v, jatkaa soturipaidassa juhlakaudella 23–24. Aiemmin JYPin liigajoukkueessakin esiintynyt puolustaja pelasi viime kaudella KeuPa HT:n takalinjoilla yhteensä 42 ottelua, joissa hän kirjautti tehot 0+4. Kaiken kaikkiaan yhteensä 68 ottelua KeuPa HT-paidassa pelanneella puolustajalla on mahdollisuus tulevalla kaudella saavuttaa 100 ottelun rajapyykki Ihmisten joukkueessa. Kimi on tyytyväinen solmittuaan sopimuksen Keuruulle myös ensi kaudeksi:

 − On hienoa jatkaa Ihmisten joukkueessa ja tulen innolla takaisin Keuruulle ensi kaudeksi! Joukkueessa on jonkin verran vaihtelua viime kauteen verrattuna, joten on hauskaa päästä uusien jätkien kanssa pelaamaan. Toivottavasti yleisöä saapuu katsomoon vielä entistä enemmän tulevalla kaudella!

Sami Ryhänen kertoo Kuuselan olevan tärkeä joukkuepelaaja:

 − On loistavaa, että Kuusela halusi jatkaa meillä. Kimi on luotettava joukkuepelaaja, jolle joukkueen etu menee aina henkilökohtaisen edun edelle. Kimillä on vankkaa kokemusta Mestiksestä, joten hän tuntee sarjan vaatimustason hyvin. Kimmo on myös tärkeä palanen joukkuetta jään ulkopuolella johtajan ominaisuuksien ansiosta.

KeuPa HT:n joukkue rakennus jatkuu ja sopimuspelaajia on nyt kasassa 14. Pysy kuulolla, sillä pelaajauutisia on luvassa ensi viikolla!

Jules Galletin kummiyrityksenä juhlakaudella 23-24 toimii Mekonomen Autohuolto.

Tervetuloa Keuruulle Jules ja Kimi!!