Seuraa meitä:       

Hyökkääjä Miiro Linjala jatkaa Ihmisten joukkueessa!

 

KeuPa HT on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen keskushyökkääjä Miiro Linjalan kanssa juhlakaudelle 23-24. 

Miiro Linjala, 22v, pelasi viime kaudella soturipaidassa iskien 53 peliin tehopisteet 9+15=24. Miiro on taitava ja nopea luistelija, mutta samalla myös erinomainen pelintekijä. Koko tähänastisen Mestis-uran nuori leftin puolen hyökkääjä on pelannut noin puoli pistettä per peli tahtiin. Määrätietoinen jyväskyläläinen tähtää ensi kaudella uransa parhaimpaan kauteen:

 - On todella hienoa päästä jatkamaan Ihmisten joukkueessa juhlakaudella! Olen viihtynyt loistavasti Keuruulla, joten jatkosopimukseen oli helppo tarttua. Omasta vaisusta viime kaudesta on helppo lähteä parantamaan ja tavoitteeni on pelata urani parasta lätkää tulevana talvena Keuruulla! Joukkueena on tavoite päästä keväällä mahdollisemman pitkälle. Lisäksi on hienoa päästä toivottamaan uudet pelaajat tervetulleeksi KeuPa-perheeseen!

Päävalmentaja Sami Ryhänen pitää Linjalan jatkoa huippu-uutisena:

 - Miiron jatko on meille merkittävä asia. Miiro on kahden suunnan keskushyökkääjä, joka kykenee myös pisteiden tekoon. Hän pystyy pelaamaan sekä ylivoimaa että alivoimaa eli hän on erittäin monipuolinen pelaaja. Nyt Miirolla alkaa toinen vuosi Keuruulla ja uskomme, että pystymme viemään häntä vielä enemmän pelaajana eteenpäin.

 

KeuPa HT:n joukkueessa on nyt 15 sopimuspelaaja, mutta lisää on tiedossa lähiaikoina.

Nähdään jälleen syksyllä, Miiro!