Seuraa meitä:       

KeuPa HT ikoni Mikko Lahtinen palaa soturipaitaan juhlakaudelle!

KeuPa HT on solminut vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Mikko ”Lavi” Lahtisen kanssa juhlakaudelle 23-24. ”Lavi” pelasi kuusi kautta KeuPa HT:ssa vuosina 2016-2022, jonka aikana hän saavutti joukkueen kanssa historiallisen Mestis mestaruuden keväällä 2018 sekä yhden hopeamitalin. 

Mikko Lahtinen, 26v, on tulevalla kaudella runsaalla Mestis kokemuksellaan yksi Ihmisten joukkueen puolustuksen kulmakivistä. Lavi on pelannut urallaan Mestiksessä 310 runkosarjaottelua ja 50 pudotuspeliottelua, joissa kaiken kaikkiaan pisteitä on kertynyt 14+43. Lahtisen koko tähänastisen Mestis-uran plus-miinus-tilasto on komea +16. Kulttipelaaja ”talonmies” Lahtinen tuo joukkueeseen kokemuksen lisäksi johtajuutta kaukaloon sekä sen ulkopuolelle. Yli 300 peliä soturipaidassa entuudestaan pelannut Lahtinen on innoissaan paluustaan Keuruulle:

 - Hienoa päästä takasin Keuruulle ja pukea soturipaita päälle. Innolla odotan jo tulevaa juhlakautta ja mahdollisuutta päästä pelaamaan keuruulaisyleisön edessä. Keuruulla on aina ollut hyvä tunnelma peleissä ja pidetään siitä kiinni myös juhlakaudella. Tavoitteena on auttaa joukkuetta menemään pitkälle kevääseen ja tuoda kokemusta joukkueen arkeen. Nähdään hallilla!

Ihmisten joukkueen päävalmentaja Sami Ryhänen pitää ”Lavin” paluuta hyvänä asiana sekä KeuPa HT:n joukkueelle, että koko KeuPa HT-yhteisölle:

 - On hienoa saada Lavi takaisin Keuruulle. Voidaan puhua KeuPa HT legendasta, jolle soturipaidan pukeminen merkitsee todella paljon. ”Talonmies” Lahtinen on todellinen johtaja niin jäällä kuin jään ulkopuolella ja hän tulee varmasti omalla esimerkillään auttamaan meidän nuoria pelaajiamme. Lavi tuo myös KeuPa HT-yhteisölle paljon niin on erittäin hienoa, että hän halusi palata takaisin Keuruulle.

 

Joukkueen rakentaminen jatkuu hyvällä tahdilla ja sopimuspelaajia on nyt 16. Lisää pelaajauutisia on taas luvassa hyvin pian!

Mikko Lahtisen kummiyrityksinä toimivat Keski-Suomen Talonmiespalvelut Oy sekä Autoliikkeelle Oy.

Tervetuloa takaisin Keuruulle, Lavi!