Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n hyökkäykseen paluumuuttaja juhlakaudelle! – Jani Siekkinen vahvistamaan keskikaistaa  

 

 KeuPa HT on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Jani Siekkisen kanssa kaudelle 23-24.

Jani Siekkinen, 25v, palaa Suomeen ja Keuruulle puolentoista vuoden Tanskan visiitin jälkeen. Jani siirtyi KeuPa HT:sta Tanskan pääsarjaan Herlev Eaglesin riveihin kesken 2021–2022 kauden, missä hän pelasi myös viime kaudella saavuttaen sarjan pronssimitalin. Oikealta puolelta operoiva sentteri iski Eaglesissa kaikkiaan 54 runkosarjaotteluun tehot 4+7 sekä 12 pudotuspeliotteluun tehot 0+2.  

KeuPa HT:n joukkueessa Lukon kasvatti Siekkinen on pelannut pudotuspelit mukaan lukien yhteensä 169 Mestis-ottelua iskien tehopisteet 38+42=80. Janilla on siis ensi kaudella mahdollisuus rikkoa 200 pelatun ottelun sekä 100 tehopisteen rajapyykit soturipaidassa. KeuPa HT kausien aikana Jani piipahti myös Liigan puolella JYPin riveissä viiden ottelun verran saalistaen yhden maalin. Kaudella 2018–2019 Siekkinen oli KeuPa HT:n mukana voittamassa upean Mestis-hopeamitalin.

Jani palaa Keuruulle iloisin mielin:

 - Tulen oikein hyvillä mielin takasin Keuruulle ja innolla jo odotan mitä juhlakausi tuo tullessaan. Tavoitteenani on pelata urani parasta lätkää ja mennä joukkueena pitkälle keväällä.

Päävalmentaja Sami Ryhäsen mukaan Siekkinen on keuruulaisille tuttu mies, joka tuo lisää kilpailua keskelle:

 - Etsimme keskushyökkääjää ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme Janin taas soturipaitaan. Jani on hyvä ja luotettava kahden suunnan keskushyökkääjä, joka pystyy myös pisteiden tekoon. Hän on keuruulaiselle yleisölle tuttu pelaaja, ja Janin into palata takaisin Keuruulle oli myös meille merkittävä asia.

KeuPa HT:n joukkueessa on nyt 12 hyökkääjää, kuusi puolustajaa sekä kaksi maalivahtia. Soturit kokoontuvat ensi viikolla harjoitusten merkeissä.

Tervetuloa takaisin, Jani!