Seuraa meitä:       

Juuso Mörsky jää pois KeuPa HT:n toimitusjohtajan tehtävästä

KeuPa HT:n toimitusjohtajana helmikuusta 2020 lähtien toiminut Juuso Mörsky jää pois tehtävästään syyskuun 30.päivä. Ennen toimitusjohtajan tehtävää Mörsky toimi myös seuran myynti- ja markkinointipäällikkönä vuosina 2018 ja 2019, joten viiden ja puolen vuoden ajanjakso seurassa tulee päätökseensä.

Mörsky jättää tehtävänsä haikein, mutta kiitollisin miettein:

”On ollut etuoikeus saada työskennellä tässä hienossa ja itselle merkityksellisessä seurassa monessa eri roolissa niin pelaajana kuin kaukalon ulkopuolellakin, viimeisimpänä toimitusjohtajana. Päällimmäisenä mielessä on kiitollisuus siitä, mitä olen saanut kokea ja oppia vuosien varrella yhdessä KeuPa-yhteisön kanssa, niin hyvinä kuin haastavinakin aikoja.”

Mörskyn mukaan Mestiksen kilpailu on koventunut isoin harppauksen viime vuosien aikana ja on iloinen siitä, että KeuPa HT pysyy vuosi toisensa jälkeen siinä mukana kehittäen omaa toimintaansa.

”Vaatii todella paljon työtä, että Keuruulla pystymme pelata näin kovassa sarjassa ja vielä tavoitella menestystä siinä. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys ja on ollut ilo nähdä, miten niin monet ihmiset laittavat itseään likoon kaudesta toiseen tekemällä arvokasta työtä KeuPan hyväksi.”

Tuleva kausi on KeuPa HT:lle juhlakausi, kun se aloittaa 10. kautensa Mestiksessä. Mörsky jakaa kiitosta kaikille sidosryhmille ja muistuttaa, että KeuPalla on syytä juhlia:

”Tuskin monikaan uskoi KeuPan Mestis-taipaleen alussa vuonna 2014 seuran pääsevän kaikkiin näihin saavutuksiin, mitä vuodet ovat tuoneet. Se kaikki on saavutettu yhdessä kovalla työllä, hyvällä KeuPahengellä ja sitoutuneisuudella. Tästä syystä KeuPa HT on todellakin juhlavuotensa ansainnut. Suuri kiitos omasta puolestani kaikille kannattajille, yhteistyökumppaneille, joukkueidemme jäsenille, sekä kaikille KeuPa HT:n ottelutapahtuman työntekijöille ja talkoolaisille menneistä vuosista. Näemme varmasti hallilla jatkossakin.”

KeuPa Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Elo kommentoi Mörskyn aikaa ja antaa kiitosta tehdystä työstä seuran eteen.

”Olemme hyvin kiitollisia ja ylpeitä Juuson tekemästä työstä organisaatiomme eteen. Juuso oli nostamassa KeuPa HT:ta Mestikseen pelaajana, täyttämässä ensimmäistä lisenssihakemusta ja myös voittamassa hopeaa vuonna 2019. Yritysjohtajana Juuso on tehnyt uusia myyntiennätyksiä tiiminsä kanssa, kehittänyt toimintaamme laajasti ja vienyt toimintaa vuosi vuodelta ammattimaisempaan suuntaan. Tästä tunnustuksena KeuPa HT:n valinta vuoden 2022 Mestis-seuraksi.

”Olen myös henkilökohtaisesti nauttinut työstä Juuson kanssa, aikamoinen matka meillä on ollut tässä 2020 -luvulla. Kiitos näistä vuosista ja parhainta menestystä jatkoon!”

Johtoryhmävetoisesti eteenpäin

Jatkossa KeuPa HT:n operatiivinen toiminta muuttuu johtoryhmävetoiseksi, eikä uutta toimitusjohtajaa vielä toistaiseksi aloiteta kartoittamaan. Uudessa strategiassa muutokset vaikuttavat myös hallitustyöskentelyyn:

”Mestis on muuttunut kilpailun suhteen huomattavasti kovemmaksi viimeisen 2 vuoden aikana ja samaan aikaan Suomen yleinen taloustilanne on heikentynyt tunnetuista syistä. Olemme päivittäneet strategiaamme nykyiseen tilanteeseen soveltuvaksi. Etenemme operatiivisen toiminnan suhteen johtoryhmävetoiseen malliin, jossa työtä jaetaan aiempaa useammalle henkilölle hoidettavaksi. Uusi malli perustuu aiempaa enemmän vapaaehtoistyöhön ja tästä syystä myös hallitustoimintaa vähennetään, jotta aikaa jää enemmän operatiiviseen tekemiseen. Muutoksen pääasiallinen tarkoitus on kustannusten säästäminen ja tavoitteena toiminnan taloudellinen kestävyys. Muutosten jälkeen seuran budjetti on selkeästi voitollinen kauteen lähdettäessä.”

”Hallitustyöskentelyn jäädessä huomattavasti pienempään rooliin, on myös hallituksen jäsenten lukumäärää vähennetty. KeuPa Hockey Oy:n hallituksen muodostavat nykyisin Antti Elo ja Herkko Saukkomaa. Kiitokset Janne Pekkaselle ja Tuomas Maasalolle työstänne hallituksessa!”

Lisätiedot:
Antti Elo
044 2036196
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.