Seuraa meitä:

KeuPa HT otti revanssin KOOVEE:sta puhtaalla pelillä! – tunteet kuumenivat kolmannessa erässä

Ottelu oli KeuPa HT:lta hyvä kasvojen pesu edellisestä kohtaamisesta KOOVEE:ta vastaan sotureiden pelatessa vahvan kotiottelun. KeuPa HT sai onnistumisia laajalta rintamalta, sillä joukkueen 5–0 voiton jokaisesta maalista vastasi eri maalintekijä. Lisäksi joukkue ei päästänyt yhtään takaiskua Eriks Vitolsin ollessa viimeisenä lukkona.

Ottelun ensimmäinen erä oli hienoista KOOVEE:n hallintaa, mutta KeuPa HT onnistui pysymään pelissä mukana ja palkinnoksi Miiro Linjala iski erän lopussa isännät 1–0 johtoon komealla kudilla oikeaan yläkulmaan.

Soturit pelasivat nousujohteisesti ja toisessa erässä osapuolet vaihtuivat KeuPa HT:n noustessa pelin päälle. Erän puolivälissä Markus Lahtinen iski ylivoimalla ensin riparista KeuPa HT:n 2–0 johtoon ja vajaa neljää minuuttia myöhemmin KeuPa HT:n kasvatti Jasper Rantanen lisäsi tahtomaalillaan johtoa 3–0. Kirsikkana kakun päälle Joni Airo karvasi erän lopussa kiekon alivoimalla ja pehmeillä käsillä kynäili kiekon verkkoon. Kolmanteen erään lähdetiin KeuPa HT:n 4–0 johdossa.

Kolmannen erän alussa tunteet kuumenivat Jules Galletin taklauksen seurauksena. Puhtaan taklauksen vastaanottanut KOOVEE:n Sever Bilgili turhaantui ja mylly oli valmis. Gallet pudotti hanskat ja sai pari kovaa osumaa Bilgiliin. Tapauksen loppumainingeissa Galletille tuomittiin ulosajo 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta ja Sever Bilgilille 2+2 minuuttia väkivaltaisuudesta.

Kolmas erä jatkui KeuPa HT:n hallinnassa ja pelin viimeisellä minuutilla Emil Kangasniemi kaunisteli vielä loppulukemat ylivoimalla 5–0. Nollapelin torjunut Eriks Vitols oli vakuuttava maalinsuulla ja hän keräsi upeat 36 torjuntaa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa!

Seuraava harjoitusottelu pelataan tulevana torstaina 14.9. Keuruulla Kokkolan Hermestä vastaan. Liput otteluun osoitteesta lippu.fi.