Seuraa meitä:       

Keuruun Jäähalli on nyt Metsä-Multia Areena

KeuPa HT ja Metsä-Multia ovat syventäneet yhteistyötään, kun Keuruun jäähallin nimi on jatkossa Metsä-Multia Areena. Sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta. 

Metsä-Multia Oy on koneellisia puunkorjuu palveluita tarjoava yritys. Metsä-Multia tunnetaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, toimitusvarmuudesta ja vuosikymmenten mittaisesta historiastaan. Metsä-Multia työllistää mittavan joukkueen metsäalan terävimpiä ammattilaisia. Yrityksen päätoimialue on keskeisessä Suomessa.

Metsä-Multian toimitusjohtaja Aki Laaja kommentoi yhteistyön syvenemistä hallin nimen muodossa seuraavasti:

- Hienoa, että halli kantaa jatkossa nimeä Metsä-Multia Areena. KeuPa HT:n kanssa on ollut vuosia hyvä ja kehittyvä yhteistyö ja haluamme jatkossakin olla isosti mukana KeuPa HT:n tarinassa. Olemme tukeneet muutakin keuruulaista jääurheilua vuosien saatossa ja se on ollut meille aina tärkeää ja arvojemme mukaista. Samalla Multia nimikin saa ansaitsemaansa kunniaa, kun yrityskin on kuitenkin Multialta, Aki naurahtaa.

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky on mielessään uudesta nimestä ja antaa kiitosta Metsä-Multialle jo pitkään jatkuneesta yhteistyöstä:

- Metsä-Multia on ollut KeuPa HT:n tarinassa pitkään mukana pääyhteistyökumppanina ja yhteistyömme on ollut tiivistä koko ajan. Välittäminen KeuPa HT:n tarinaa sekä koko keuruulaista jääurheilua kohtaan näkyy vuosi toisensa jälkeen ja on hienoa, että nimenomaan KeuPa HT:n juhlakaudelle jäähalli saa uuden nimen. Nähdään Metsä-Multia Areenalla juhlakauden merkeissä!

KeuPa HT:n juhlakausi käynnistyy tulevana perjantaina 22.9 Metsä-Multia Areenalla Kiekko-Vantaata vastaan. Ottelu alkaa klo 18.30. Liput osoitteesta lippu.fi.