Seuraa meitä:       

Juhlakausi 2023-2024 käynnistyy – Alle 20-vuotiaat ilmaiseksi KeuPa HT:n kotiotteluihin

Odotettu juhlakausi 2023-2024 käynnistyy vihdoin tulevana perjantaina, kun Metsä-Multia Areenalla kauden avauksessa vastaan luistelee Kiekko-Vantaa! Tulevalla kaudella KeuPa HT:n otteluiden liput ovat myynnissä lippu.fi -osoitteessa. Olemme iloisia pystyessämme kertomaan, että tulevalla kaudella pystymme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamaan kaikki alle 20-vuotiaat ilmaiseksi KeuPa HT:n runkosarjan kotiotteluihin seisomapaikoille! 

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky on iloinen siitä, että nuoret pääsevät tulevallakin juhlakaudella nauttimaan KeuPa HT:n otteista ja elämyksistä Metsä-Multia Areenalla täysin veloituksetta. Toiveissa on, että yhä useampi pääsisi kannustamaan Ihmisten joukkuetta:

- Viime kaudella toteutimme yhdessä kumppaneidemme kanssa vastaavan kampanjan ja saimme paljon positiivista ja hyvää palautetta. KeuPa HT:n tapahtumista tuli nuorisolle yhteinen kokoontumispaikka ja varsinkin keväällä peleissämme oli nuoria sankoin joukoin paikalla. Nuoret loivat hyvää tunnelmaa halliin ja siten olivat tekemässä ottelutapahtumistamme entistä parempia.

- On mahtavaa, että kumppanimme lähtivät jatkamaan tätä upeaa kampanjaa myös juhlakaudelle ja vielä parempaa on se, että jatkossa kaikki alle 20-vuotiaat pääsevät peleihin seisomapaikoille ilmaiseksi.

Suuri kiitos KeuPa HT:n yhteistyökumppaneille, jotka olette tällä hetkellä mahdollistamassa tulevalle juhlakaudelle 2023-2024 kaikki alle 20-vuotiaat ilmaiseksi KeuPa HT:n kotiotteluihin! Mikäli yrityksesi haluaa lähteä mukaan mahdollistamaan lähialueiden nuorille elämyksiä ja ilmaista sisäänpääsyä, voit olla yhteyksissä KeuPa HT:n myyntiin: Paavo Tuovinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-1697744