Seuraa meitä:       

Ihmisten joukkueen kausi käyntiin kotiavauksella K-Vantaata vastaan – Muistilista KeuPa HT:n ottelutapahtumaan

Mestis-kausi 2023-2024 starttaa vihdoin huomenna perjantaina 22.9. ja mikä parasta – Ihmisten joukkue korkkaa kauden kotiavauksella K-Vantaata vastaan klo 18.30! Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlakaudelle ja kannustamaan sotureita voittoon! Tulevalla kaudella KeuPa HT:n otteluliput myy lippu.fi sekä lokakuusta alkaen tuttuun tapaan Printek / KirjaKeuruu Keuruulla. Nappaa omat lippusi ennakkoon ja varmista paikkasi lehtereillä. 

Lipunmyynti

KeuPa HT:n otteluliput kaudesta 2023-2024 eteenpäin myy lippu.fi -palvelu. Lippuja on saatavilla ennakkoon osoitteesta lippu.fi/keupahockey/sekä lokakuusta eteenpäin Printekiltä Keuruun keskustasta. Otteluiden ovimyynti aukeaa aina tuntia ennen tapahtuman alkamista. Lippujen hinnoittelu on pysynyt samana kuin aikaisempanakin kautena.

HUOM. Tulevalla kaudella kaikki alle 20v pääsevät KeuPa HT:n kotiotteluihin ilmaiseksi seisomapaikoille. Lue lisää.

Ottelutapahtuma

Ovet tapahtumiimme aukeavat aina tuntia ennen ottelun alkamista. Lipunmyynnissä on erikseen jaoteltu kulku kausikorttilaisille / ennakkolipuille ja sitten ovelta lipun ostaville. Hallin viereinen parkkipaikka on otteluun tulevien käytössä entiseen tapaan ja hiekkakentälle voi parkkeerata talven tuloon asti.

Kaikki hallin palvelut ovat totutusti käytössä eli ylä- ja alakioski, molemmat pubit sekä makkarapiste palvelevat katsojia. Tervetuloa maistamaan maan parhaita lihapiirakoita tai hodareita!

Lisäksi jokaisessa KeuPa HT:n kotiottelussa arvotaan Liikelataamo Keuruun tunnin mittainen keilaus-lahjakortti yhdelle onnekkaalle katsojalle. Kauden mittaan järjestämme tapahtumissamme tulee olemaan erilaisia teemailtoja, tuote-esittelyjä ja musiikkityylejä joten tervetuloa tapahtumiimme ottamaan selvää!

Ala- ja yläkioskista löydät yleisimpiä fanituotteitamme ja lisäksi useissa otteluissa on myös paikalla Printekin laajempi fanituotemyyntipiste. Printek on läsnä heti kauden avauksessa ja paikalla on myös jo kuuluisaksi tullut paitaprässi!

Kausikorttilaiset

Jokaisessa kotiottelussa arvotaan kausikorttilaisten kesken JyväsPakarin leipäkassi tai lahjakortti. Tule mukaan tapahtumaan ja voit voittaa! Kausikorttilaisen vuositarroja on saatavilla myös hallin lipunmyynnistä. Pyydämme, että noutaisit tarrasi 1. erätauolla, jotta vältämme ruuhkaa ennen ottelua lipunmyynnissä.

Parhaat paikat ja VIP-aitio

KeurusKalusteen parhaat paikat ovat varattavissa tuttuun tapaan. Parhailta paikoilta seuraat ottelua pehmeiltä sohvilta ja liput sisältävät juoman ja herkullisen lihapiirakan tai sämpylän. Parhaat paikat 30€ / hlö ja kausikorttilaiset 25€ / hlö, min 4 hengen ryhmä. Lisätiedot ja varaaminen.

Myös upea Soturiklubin VIP-aitiot ovat varattavissa runkosarjan peleihimme. Aitioissa seurueelle on niin viihtyisä sisätila kuin ulkoparvi ottelun seuraamista varten. Lisätiedot ja varaaminen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlakaudelle 2023-2024. Tehdään tästä kaudesta yhdessä ikimuistoinen!