Seuraa meitä:       

KeuPa HT – Jokerit juhlaottelu LähiTapiola Areenalla 29.9. – info ottelutapahtumasta

Syksyn ainutlaatuisin jääkiekko-ottelu, KeuPa HT – Jokerit, pelataan tänään perjantaina 29.9. klo 18.30 Jyväskylän Hippoksella LähiTapiola Areenalla! Lue tästä kattava ohjeistus hallille saapumisesta, ottelutapahtumasta sekä pelin aikaisista palveluista. Nyrkkisääntönä otteluun tuleville on se, että järjestelyt perjantai-illan tapahtumassa ovat kuten JYPin tavanomaisessa ottelussa. 

SAAPUMINEN

Suosittelemme varsinkin lähiseudulta tulevia katsojia saapumaan paikalle jalan, pyöräilen tai käyttäen julkista liikennettä. LähiTapiola Areenan ja Hipposhallin ympäristössä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Ovet aukeavat klo 17.30 eli tuntia ennen ottelua. Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle, jotta välttäisimme ylimääräisen ruuhkan.

Odotettavissa on paljon yleisöä tapahtumaan, joten helpottaaksesi omaa sisääntuloa, suosittelemme ostamaan lipun myös ennakkoon.

Lippukaupoille.

Ennakkoliput, lipunmyynti, KeuPa HT:n kausikorttilaiset ja vapaaliput

Toivomme ennakkolippujen ostaneita käyttämään ensisijaisesti hallin A4 ja B1 sisäänkäyntejä.

Hallin lipunmyyntipiste on A1 sisäänkäynnin vieressä ja tältä luukulta saat ostettua lipun illan peliin. Huomioithan, että lipunmyynnissä on varattu oma luukku istumalipuille ja sekä seisomalipuille. A1 sisäänkäynti on ensisijaisesti lipunmyyntiluukulta lipun ostaneille / hakeneille.

LähiTapiola Areenan B4 sisäänkäynti on varattu ainoastaan KeuPa HT:n kausikorttilaisille sekä muille ennakkoon sovituille lipun noutaville. Huomioithan siis, että tältä sisäänkäynniltä et pääse ennakkolipulla tapahtumaan.

Mikäli sinulla on KeuPa HT:n vapaalippuja, käyvät nämä liput myös Jyväskylä-ottelussa. Vie vapaalippusi A1 puolen lipunmyyntiin, jossa saat vaihdettua sen ottelulippuun istuma- tai seisomakatsomoon.

Alle 20-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun seisomapaikoille

KeuPa HT:n kotiotteluissa kaikki alle 20-vuotiaat pääsevät ilmeiseksi seisomapaikoille – myös Jyväskylän Jokerit ottelussa. Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, jotta pääset varmasti peliin. Alle 20-vuotiaiden lippuja saa vain hallin lipunmyynnistä, seisomalippujen luukulta. Ilman virallista ottelulippua ei siis pääse sisään otteluun.

HUOM. Alle 20-vuotiaiden lippuja on saatavilla niin kauan, kun seisomakatsomossa on tilaa. Voit myös ostaa alle 20-vuotiaana itsellesi ennakkoon seisomalipun edulliseen 5€ hintaan. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi.

Aitiovieraat, soturiVIP, Panorama ja media

Aitiovieraiden sisäänkäynti on hallin A-puolella A1-sisäänkäynnin läheisyydessä oleva oma VIP-sisäänkäynti. SoturiVIP ja Panorama asiakkaiden sisäänkäynti tapahtuu areenan uimahallin / jalkapallo kentän puoleisen sivustan kierreportaita pitkin (Ravintola Hurrikaani).

Median ja akkreditoidut kulkevat halliin median ovesta B-sisäänkäyntien välistä.

PALVELUT

KeuPa HT – Jokerit ottelussa LähiTapiola Areenan kaikki kioskit, pubit sekä areenan palvelut ovat käytössä kuten JYPin ottelutapahtumissakin. KeuPa HT:n fanituotepiste sijaitsee A-käytävällä.

Ottelutapahtumassa on luvassa upeita arvontoja ja illan juhla-arvonnassa voit voittaa itsellesi taulutelevision tai PlayStation 5 -pelikonsolin! Arpoja myydään KeuPa HT:n fanituotepisteen läheisyydestä.

-

Lämpimästi tervetuloa viihtymään KeuPa HT:n juhlaotteluun ja nauttimaan ainutlaatuisesta kiekkotunnelmasta! Luvassa on syksyn kuumin kiekkospektaakkeli. Ennen ottelua kuulemme juhlapuheen sekä Maamme -laulun.