Seuraa meitä:       

Paluumuuttaja Sebastian Kauppila vahvistamaan KeuPa HT:n puolustusta

KeuPa HT sai joukkueensa ja puolustukseen vahvistuksen, kun Sebastian Kauppila, 29v, liittyy joukkueeseen loppukauden mittaisella sopimuksella. ”Sebu” on jo mukana joukkueen arjessa ja harjoituksissa. 

Torniolaislähtöinen Sebastian Kauppila on tuttu entuudestaan keuruulaisyleisölle. Sebu viiletti soturien riveissä aiemmin kausilla 2014-2015 sekä 2016-2019. Kauppila oli voittamassa Mestis-mestaruuden vuonna 2018. Viime vuodet Kauppila on pelannut ulkomailla Ruotsissa HockeyEttanissa useassa eri joukkueessa sekä viimeisimpänä alkusyksystä norjalaisen Comet Haldenin riveissä.

KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Raiskio on iloinen, että Sebastian liittyy mukaan joukkueen vahvuuteen:

- Loistava juttu, että saatiin Sebu meille. Sebu on hyvin liikkuva ja kiekollinen puolustaja, jollaista olemme Keuruulle etsineet. Meillä on muutenkin väkimäärältään ohut pakisto, niin nyt saatiin alakertaan lisää hartioita.

- Sebastian on pelannut myös aiemmin Keuruulla niin hän on tuttu mies yhteisölle ja pystyy varmasti nopeasti sopeutumaan mukaan meidän arkeen, mikä on iso plussa.

Sebastian Kauppila on innoissaan paluusta Ihmisten joukkueeseen ja pukee soturipaidan ylleen mieluusti:

- Pitkä pätkä tuli pelattua Ruotsissa ja lyhyt pätkä Norjassa, mutta nyt takaisin Suomessa. Aivan paras fiilis on olla nyt kotona perheen luona ja päästä pelaamaan KeuPa-paidassa.

 

Tervetuloa takaisin Keuruulle, Sebu!