Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n apuvalmentajaksi Mikko Kuikka

KeuPa HT on solminut loppukautta 2023-2024 koskevan sopimuksen valmentaja Mikko Kuikka, 40v, kanssa. Kuikka on toiminut kahtena edelliskautena Kokkolan Hermeksessä muun muassa videovalmennustehtävissä. Kuikka aloitti työnsä Keuruulla maajoukkuetauon jälkeen.

Suolahdelta kotoisin oleva Kuikka on pelannut jääkiekkoa omalla pelaajaurallaan Suolahden Urhon riveissä II-divisioonassa. Myöhemmin hän on toiminut Diskos U16 päävalmentajana kausilla 2016-2020 sekä Diskos U18 joukkueen apuvalmentajana kaudella 2019-20. Ennen siirtymistä Hermeksen organisaatioon Kuikka valmensi vuoden verran Vierumäki United U20 -joukkuetta päävalmentajan tehtävässä kaudella 2021-2022. Kauden 2022-2023 sekä kuluneen kauden mies on valmentanut Hermeksessä katsomo- ja videovalmentajan tehtävissä.

Kuikka on innoissaan uudesta mahdollisuudesta ja hän hyppää hyvillä fiiliksillä KeuPa HT:n joukkueen mukaan:

- Siirryn Keuruulla Ihmisten joukkueen pariin todella hyvillä fiiliksillä. Asiat tapahtuivat äkkiä sekä pääsimme nopeasti molempien osapuolien kanssa hyvässä hengessä ratkaisuun, joka tuo minut Keuruulle. Iso kiitos tästä myös Kokkolan suuntaan. On hienoa päästä KeuPa HT:n mukaan, sillä seura on myös minulle hyvin tuttu entuudestaan, olenhan itsekin Jyväskylän seudulla oman valmennusurani aloittanut.

- Valmentajana olen innostava, pelaajalähtöinen sekä rehellinen pelaajia kohtaan. Haluan, että arjen vaatimustaso on korkea, jotta joka päivä pystymme tavoittelemaan omaa parastamme unohtamatta sitä paloa, minkä vuoksi olemme jääkiekon pariin alun perin päätyneet.

KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Raiskio näkee, että Mikko tuo pelaajaläheisen ja vaativan valmentajan mukaan motivoituneeseen ja kehittyvään valmennusryhmään:

- Mikosta saadaan hyvin pelaajaläheinen ja vaativa ”koutsi” tiimiin. Pitkän tovin keskustelimme Mikon kanssa ja ajatukset kohtasivat niin jääkiekon kuin valmentamisenkin saralla. Mikko on tehnyt paljon videovalmennusta viime kausina, joten hän varmasti tuo myös omaa analyyttistä näkemystä itse pelistä, mikä on hyvä lisä meille.

- KeuPa HT:n valmennusryhmässä on nyt sopivasti nuoruuttaa ja kokemusta. Pyrimme paljon keskustelemaan asioista avoimesti ja jakamaan näkemyksiä. Näin ollen emme pyri pelkästään kehittämään pelaajia, vaan myös toisiamme paremmiksi valmentajiksi.

KeuPa Hockey Oy:n johtoryhmän puheenjohtaja, Antti Elo, on tyytyväinen Mikon liittymisestä mukaan KeuPa HT:n tarinaan.

- Saamme Mikon tulon myötä arvokasta osaamista ja tekemistä erityisesti pelin kehittämiseen analyysien kautta sekä myös valmennusryhmäämme lisää resursseja, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen laadukkaan tekemisen joukkueen kehityksen ja menestyksen eteen.