Seuraa meitä:       

Puolustaja Risto Mattila soturipaitaan loppukauden mittaisella sopimuksella

KeuPa HT sai joukkueensa puolustukseen vahvistuksen. Puolustaja Risto Mattila liittyy joukkueeseen loppukauden sopimuksella.

Oulusta kotoisin oleva Mattila (32 v.) on kiekkoillut kausilla 2018–2023 Suomi-sarjassa ja Mestiksessä Hokin riveissä. Kaudella 2019–2020 Risto oli Hokin kapteeni. Tammikuussa 2024 Risto Mattila pelasi kaksi ottelua KeuPa HT:n riveissä lainalla.

Mattila on iloinen päästä pelaamaan jääkiekkoa Ihmisten joukkueeseen:

- Fiilis on infernaalisen mahtava, kun KeuPa HT otti yhteyttä ja antoi mahdollisuuden vielä pelata lätkää. En ihmettele enää yhtään, miksi KeuPaa kutsutaan Ihmisten joukkueeksi, koppi on täynnä uskomattomia persoonia ja yhteishenki on tasoa loistava. Entuudestaan tunsin joukkueesta Forsbergin ja Kuoppalan, olemme pelanneet samassa joukkueessa.

Risto kertoi myös omista vahvuuksistaan:

- Vahvuutenani näen pelissä pelikäsitykseni ja ylivoimapelaamisen. Näen myös vahvuutenani kokemuksen, jota tuon esiin joka päivä. Yritän pumpata nuorempia pelaajia kovasti, kuinka nättiä tämä jääkiekon pelaaminen on. Tästä hommasta saa niitä harvoja asioita, mitä ei rahalla voi ostaa: tunteet peleistä ja treeneistä sekä poikkeuksellinen yhteisöllisyys.

Tervetuloa Keuruulle, Risto!