Seuraa meitä:       

Keteli ja Helander jatkavat Ihmisten joukkueessa, Kesäjärvi ja Utriainen liittyvät joukkueeseen vuoden mittaisilla sopimuksilla

KeuPa HT on tehnyt kautta 24–25 koskevat jatkosopimukset Konsta Ketelin, 25v, ja Juho Helanderin, 22v, kanssa, sekä on solminut vuoden mittaiset pelaajasopimukset puolustajan Aaro Kesäjärven, 21v, ja hyökkääjän Oskari Utriaisen, 21v, kanssa.

Ähtäriläislähtöinen hyökkääjä Konsta Keteli ja seinäjokilaislähtöinen maalivahti Juho Helander pelasivat kuluneen kauden Ihmisten riveissä. Keteli kirjasi viime kaudella 45 ottelussa tilastoihin 10 maalia ja 11 syöttöä. Helander torjui 15 ottelua 89 % torjuntaprosentilla.

Hyökkääjä Oskari Utriainen saapuu Keuruulle Espoosta Kiekko-Espoon paidasta, missä hän pelasi viime kaudella Mestistä yhteensä 29 runkosarjaottelua tehoin 5+1 sekä kaksi pudotuspeliottelua. Puolustaja Aaro Kesäjärvi tulee myös Espoosta – Kiekko-Espoo U20 -joukkueesta.

KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Raiskio kommentoi solmittuja sopimuksia seuraavasti:

Kesäjärvi: - Aaro on nuori ja isokokoinen espoolaisen junnuputken käynyt kiekkoilija. Aaro pelaa fyysistä peliä ja vahvin osaaminen on puolustamisessa. Aaro pitää huolen, että meidän maalille ei helposti tulla.

Utriainen: - Oskari on isokokoinen rightin puolen voimahyökkääjä, jolla on nuoreksi mieheksi jo parin vuoden kokemus miesten peleistä. Oskari viihtyy vastustajan maalin edessä ja on siellä todella vaikeasti pidettävä. Oskari pelaa myös kovaa, eikä ota taka-askelia.

Keteli: - Hienoa että ”Konun” kanssa päästiin hyvinkin nopeasti yhteisymmärrykseen ja hän jatkaa myös ensi kaudella sotureissa. Konu on luotettava ja kokonaisvaltainen rightin puolen hyökkääjä, jonka pystyy heittämään kaukaloon tilanteessa kuin tilanteessa.

Helander: - Juho pelasi viime kaudella ensimmäisen kokonaisen kauden miesten pelejä ja otti haasteen erittäin hienosti vastaan torjumalla joukkueelle pisteitä. Juho on viimeisen päälle urheilija, joka tekee kaiken huolellisesti. Ensi kaudella todellinen läpimurto ei olisi yllätys.

KeuPa HT kehittää. Ihmisten joukkue on paikka, jossa nuorella urheilijalla on loistavat olosuhteet harjoitella ja jossa on ammattivalmentajien päivittäinen tuki ja turvallinen oppimisympäristö. Ihmisten joukkueessa nuori pelaaja voi kehittyä sekä urheilijana, että ihmisenä. Pelkästään viimeisen kolmen kauden aikana KeuPa HT:ssä pelanneita pelaajia on nähty Liigassa nelisenkymmentä, jonka lisäksi 19 ihmisten joukkueessa esiintynyttä nuorta urheilijaa on raivannut tiensä eri maajoukkueisiin.

 

Yhteistyössä: