Seuraa meitä:

KeuPa HT pitkän kaavan kautta vahvempi Iisalmessa - voittoputki kolmen ottelun mittainen

KeuPa HT pelasi hyvän vierasottelun ja ansaitsi lopulta voiton voittomaalikilpailun jälkeen 2-3. Kolme pistettäkin oli tarjolla, mutta IPK kampesi itsensä peliin mukaan 0-2 tappioasemasta kolmannessa erässä.

Avauserässä kotijoukkue oli aavistuksen valmiimpi, mutta soturit avasivat maalinteon. Videotarkistuksen jälkeen Sampo Paulaharjun hurjan rannevedon ohjasi sisään taidokkaasti ja sääntöjen puitteissa Justus Mikkonen ja peli oli 0-1. KeuPa HT paransi toiseen erään ja meni Jere Heleniuksen maalilla 0-2 johtoon. Kolmannessa IPK oli sitkeä ja tasoitti pelin lopulta vain paria minuuttia ennen loppua - näin mentiin jatkoille.

Jatkoajalla varsinkin sotureilla oli useampi laatupaikka ratkaista peli, mutta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina voittomaalikilpailusta asti. Keupalaisten onnistujat Lahtinen ja Heikkinen ratkaisivat voiton ja kaksi pistettä.