Seuraa meitä:

Suomen Cup avaus toi komean voiton - KeuPa HT kukisti GrIFK:n Kauniaisissa 3-9

KeuPa HT:n viikon ensimmäinen ja samalla Suomen Cupin ensimmäinen ottelu pelattiin keskiviikkona Kauniaisissa, kun soturit matkasivat GrIFK:n vieraaksi. Runsasmaalinen ottelu päättyi lopuilta numeroin 3-9.

Ottelu sai vauhdikkaan lähdön, kun jo ajassa 6.25 KeuPa HT johti ottelua 0-3 Henri AuvisenMathias Hännisen sekä Konsta Jääskeläisen maaleilla. Isäntien Samuel Argillander kavensi pian 0-3 maalin jälkeen tilanteeksi 1-3, mutta vielä ensimmäisessä erässä Joni Airo lisäsi johdon takaisin kolmeen.

Maalien osalta toinen erä noudatti ensimmäisen kaavaa - soturit tekivät erän kolme ensimmäistä (Eetu Mäki, Miiro Linjala, Konsta Jääskeläinen), GrIFK kavensi Argillanderin toimesta ja myöhemmin erän loppupuolella Konsta Jääskeläinen viimeistely illan kolmannellaan ja hattutempullaan sotureiden johdon 2-8.

Kolmas erä kasvatti joukkueiden maalimäärää vielä yhdellä, kun sotureiden yhdeksännen maalasi Tomi Niku ja isäntien Argillander viimeisteli jo illan toisen hattutempun erän viimeisellä minuutilla.

KeuPa HT:n kierroksen toinen ottelu pelataan lauantaina 3.9. klo 17.00 Keuruulla, kun vastaan asettuu TUTO Hockey. Lauantain ottelussa pelataan puolivälieriin pääsystä joten tervetuloa kannustamaan sankoin joukoin soturit jatkoon! Liput lauantaille myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.