Seuraa meitä:

Kolmas vierasvoitto putkeen väkevän esityksen jälkeen – TUTO kaatui Turussa 1-4

Ihmisten joukkue jatkoi hyvää virettään lauantaina Turussa TUTOa vastaan, kun joukkue nappasi hyvän vierasesityksen päätteeksi 1-4 voiton. Joulukuun pelit jatkuvat tulevalla viikolla kolmen kotiottelun turvin.

KeuPa HT tuli väkevästi lauantai-illan otteluun. Jo neljännellä peliminuutilla ykköskenttä rakensi viisikkolähdön jälkeen muutamalla siirrolla Mikko Pertulle tekopaikan eikä mies erehtynyt – kiekko yläputken alle ja peli 0-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin KeuPa HT sai ylivoiman, jonka päätteeksi Juuso Heikkilä pääsi naulaamaan lempipaikaltaan ottelun 0-2. Avauserässä ei nähty enempää maaleja runsaasta jäähyilystä huolimatta.

Toinen erä oli tasaisempaa kiekkoa ja kotijoukkue TUTO rakensi myös hyviä tekopaikkoja. Sotureiden maalilla kuitenkin Niko Parkkinen oli viimeisenä lukkona torjuen maalintekoyritykset. Aivan toisen erän lopussa soturit vyöryttivät hyökkäystä ja TUTO sai kiekon hetkeksi itselleen. Maalin edestä lähtenyt purkukiekko kilpistyi kuitenkin suoraan Juuso Heikkilän kautta Mikko Pertulle ja Perttu pääsi laittamaan kiekon käytännössä tyhjään maaliin, peli 0-3.

Kolmas erä oli vahvaa Ihmisten joukkueen pelaamista eikä TUTO saanut kiriä aikaiseksi. Viimeistään Heikkilän illan toinen maali komean kuvion päätteeksi naulasi pelin. Harmiksi varmoja torjuntoja ottanut Niko Parkkinen ei saanut palkinnoksi nollapeliä vaan TUTO sai illan ensimmäisen maalin ylivoiman turvin. Jäähytilanne oli merkillinen, kun Viljam Sandvik kaatui TUTO-pelaajan toimesta ja ajautui päin toista turkulaista. Kaatuessaan ja törmätessään Sandvik loukkasi hieman itseään, mutta sai kaiken päätteeksi jäähyn kampituksesta. Ottelu päättyi lopulta kuitenkin luvuin 1-4 ja soturit nappasivat kolmannen peräkkäisen voiton ja täydet 3 pistettä Turusta mukaan kotimatkalle! Mikko Perttu nousi kahdella (11 yhteensä) maalillaan Mestiksen pistepörssin kärkeen ja Juuso Heikkilä niin ikään kahdella maalilla (11) paranteli asemiaan maalipörssissä.

KeuPa HT:n pelit jatkuvat kotipeliviikolla, kun ottelupäivinä tulevalla viikolla ovat keskiviikko, perjantai ja viikon huipentava kuukauden ottelu lauantaina. Tervetuloa pikkujouluilemaan ja kannustamaan Ihmisten joukkuetta voittoihin! Liput viikon matseihin netistä osoitteesta seat4.me tai Keuruulta Printek / KirjaKeuruu.

TUTO Hockey – KeuPa HT -ottelun maalikooste katsottavissa alta.