Seuraa meitä:

Kiekko-Espoo vahvempi runkosarjan viimeisessä ottelussa – kuukauden ottelu Keuruulla päättyi lukemin 1–8

Kuukauden ottelussa Mestiksen tämän kauden runkosarjan voittaja K-Espoo oli vahva ja nappasi suurinumeroisen voiton Ihmisten joukkueesta. KeuPa HT:n ainoan maalin tehnyt Mikko Perttu nousi maalin myötä 71 pisteeseen ja voitti Mestiksen kauden 2022–2023 pistepörssin. Perttu jakaa pistelukemalla kaikkien aikojen ennätyksen yhdessä Tero Forsellin ja Oula Palveen kanssa. Päätöskierroksen jälkeen varmistui myös Joni Airon kauden maalipörssin voitto! Illan ottelussa nähtiin myös KeuPa HT:n kauden ennätysyleisö – 503 katsojaa.

Ensimmäisen erän alkuun soturit pääsivät pelaamaan kahdesti ylivoimaa, mutta maaleja ei nähty. Pian toisen ylivoiman päätymisen jälkeen vierasjoukkue teki avausmaalin ajassa 10.49. Avauskympin jälkeen vieraiden Anton Ollikainen sai 2+2, mutta tälläkään kertaa ylivoima ei onnistunut maalin teossa. Sen sijaan vieraat menivät 0-2 johtoon saatuaan oman ylivoimapaikkansa erän lopussa.

Toinen erä oli kotijoukkueelle murheellinen. Heti avausminuutilla vieraat lisäsivät johtoona Tommi Huhtalan onnistumisella. Avauskympin jälkeen vieraat hurjastelivat kolmella nopealla osumalla 0-6 johtoasemaan, ja näistä lukemista lähdettiin kohti ottelun päätöserää. Soturien ylivoima oli tukkoista pelissä eikä toisen erän kaksi ylivoimasaumaa tuoneet nekään tulosta.

Kolmannen erän avauskympin aikana K-Espoo teki vielä kaksi maalia. Hetken näytti, että kotijoukkue ei saisi kuparista rikki kunnes kahden miehen ylivoimalla Mikko Perttu viimeisteli historiallisen osuman ja pisteen nousten 71 tehopisteeseen jakamaan kaikkien aikojen ennätystä Tero Forsellin ja Oula Palveen kanssa! Panokseton runkosarjan päätösottelu päättyi näin lukemin 1-8.

Ihmisten joukkueen pudotuspelit alkavat pudotuspelien 1. kierrokselta maanantaina Keuruulla! Paras kolmesta -sarjassa vastaan asettuu TUTO. Maanantain ottelu alkaa Keuruun jäähallissa klo 18.30. Sarjan toinen ottelu pelataan keskiviikkona Turussa ja mahdollinen kolmas ottelu torstaina Keuruulla niin ikään klo 18.30. Jatkoon ja puolivälieriin etenee kahdella voitolla.

Tervetuloa mukaan #Keväänjoukkueen matkaan ja kannustamaan Ihmisten joukkuetta kohti menestystä. Liput pudotuspeliavaukseen myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

KeuPa HT – Kiekko-Espoo ottelun maalikooste nähtävillä alta.