Seuraa meitä:

3 pistettä ja voitto Hokista lauantai-illan kamppailussa!

KeuPa HT pelasi tasokkaan ottelun lauantaina hienosti kannustaneen kotiyleisön edessä ja nappasi 4-1 voiton Kajaanin Hokista.

Ensimmäinen erä ehti vanheta vain reippaan kolme minuuttia, kun Tommi Niskanen vei soturit 1-0 johtoon ylivoimalla. Toisen erän alkuun Justus Mikkonen kasvatti johtoa 2-0. Oskari Siiki kavensi pelin kuitenkin 1-2 hienolla yksilösuorituksella. Aivan erän lopussa Jere Helenius onnistui maalinteossa ja tauolle päästiin kahden maalin johtoasemassa.

Ihmisten joukkue pelasi kolmannessa erässä fiksusti eikä Hokki saanut kavennusta. Valtteri Viitanen vei soturit vielä 4-1 johtoon ylivoimamaalilla toisen erän puolivälin jälkeen ja nämä olivat myös loppulukemat. Sami Sunille hyvä iltapuhde pitkän tauon jälkeen ja heti voitto 25 torjunnalla!

Pelit jatkuvat huomenna kovalla vierasottelulla Kiekko-Espoon vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon perjantaina, jolloin naistenpäivä-pelissä vastaan asettuu TUTO. Perjantain peliin kaikki naiset pääsevät veloituksetta! Liput ensi viikon otteluun tuttuun tapaan seat4.me tai Keuruulta Printekiltä!