Seuraa meitä:

Viikko päätökseen upean kotivoiton myötä – IPK kaatuu kovan taistelun jälkeen luvuin 3-2

KeuPa HT:n peliviikko huipentui kotiottelulla IPK:ta vastaan. Fyysinen ja vauhdikas ottelu säilyi jännittävänä aina loppusekunneille asti, missä KeuPa HT kesti vieraiden kovan loppurynnistyksen ja nappasi arvokkaan 3-2 voiton! Kausi jatkuu ensi viikolla kolmen kotipelin turvin, kun ensin tiistaina ja keskiviikkona kohdataan latvialainen HK Zemgale ja perjantaina kuukauden ottelussa Ketterä!

Vierailija IPK tuli vahvasti sisään otteluun ja otti hallinnan itselleen ensi minuuteista lähtien. KeuPa HT kesti kuitenkin alkurynnistyksen hienosti eikä päästänyt vieraita parhaille maalintekopaikoille. Kesken IPK painostuksen soturit saivat vastahyökkäyksen, jossa Leo Ring pääsi vetämään b-pisteiden välistä kohti Eetu Randelinin vartioimaa maalia. Randelin torjui ensimmäisen yrityksen, mutta irtopalan pääsi iskemään sisään takaa tullut Jere Kuivisto ja peli oli 1-0. Maalin jälkeen soturit ottivat hiljalleen otteen itselleen ja loivat useita pitkiä hyökkäyksiä. Ajassa 14.52 KeuPa HT lisäsi johtoaan kahden maalin suuruiseksi, kun Kohei Sato sai kiekon keskialueelta, karkasi läpiajoon ja ohitti komeasti IPK:n maalivahdin. Lisäosumia ei enää avauserässä nähty.

Toiseen erään kotijoukkue tuli paremmin kuin ensimmäiseen ja sai pari hyvää hyökkäystä luotua. Kesken hyvän paineen Niko Kivelä sai kahden minuutin rangaistuksen. IPK hyödynsi ylivoimansa ja pääsi peliin mukaan Nicolas Werbikin maalilla. Hiljalleen ote siirtyi vieraille ja joukkue saikin luotua pitkiä hyökkäysjaksoja KeuPa HT:n päähän. Sitkeä puolustus ja viimeisenä lukkona Oskari Parviainen pitivät kuitenkin maalin puhtaana lopun erää. Erän loppuhetkillä kotijoukkue pääsi vastaiskuun ja ajassa 38.28 Eetu Mäki napautti kiekon aivan yläkulmaan Miiro Linjalan loisteliaasta tarjoilusta.

Kolmas erä alkoi karmeasti, kun kotijoukkue joutui alivoimalle ensimmäisellä peliminuutilla. Alivoima kuitenkin kesti hienosti ja peliä jatkettiin kahden maalin johtoasemasta. IPK sai ylivoiman jälkeen vahvemmin otetta pelistä ja haki kiivaasti kavennusta. Erän puolivälin paikkeilla 4v4 tilanteessa vieraat onnistuivat kaventamaan Alexander Cottonin maalilla. IPK sai vielä ylivoimamahdollisuuden pian maalinsa jälkeen, mutta peli jatkui jännittävästi keupalaisten maalin johdossa. Lopussa iisalmelaiset hakivat tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta Ihmisten joukkueen siitkeä ja uhrautuva puolustus sekä Parviaisen varmat torjunnat takasivat hienon 3-2 voiton!

Kausi jatkuu kotipeliputkella ja ensi viikolla Keuruulla nähdäänkin kolme kovaa ottelua! Tiistaina ja keskiviikkona Keuruun jääpalatsissa nähdään historian havinaa, kun tälle kaudelle Mestikseen noussut HK Zemgale saapuu vierailulle. Viikko päätetään kuukauden otteluun ja todelliseen hegemoniakamppailuun perjantaina, kun vastaan luistelee Ketterä! Nappaa lippusi ensi viikon kotiotteluihin tuttuun tapaan seat4.me tai Keuruulta Printek / KirjaKeuruu ja tule kannustamaan sotureita voittoihin!

Ottelun KeuPa HT – IPK maalikooste katsottavissa alta.