Seuraa meitä:

Vuoden ensimmäisestä ottelusta tappio – Kiekko-Espoo ratkaisi ottelun jatkoajalla

KeuPa HT:n vieraspeli keskiviikkona Espooseen jäi maalin verran vajaaksi, kun kotijoukkue nappasi lisäpisteen jatkoaikavoitollaan luvuin 3-2. Sotureilla oli ottelussa omat hetkensä ja lukuisia maalintekopaikkoja, mutta vielä joukkue ei onnistunut sarjakärkeä kellistämään.

Kotijoukkue tuli tosi aktiivisesti sisään otteluun ja loi jo vaarallisia tilanteita ensi minuuteilta. Peli muuttui, kun KeuPa HT pääsi ylivoimalla viidennellä peliminuutilla ja jäähyn jälkeen ote oli keuruulaisilla. Vahva jakso ei tuonut kuitenkaan tulosta ja muutoin erä oli kotijoukkueen. Tauolle lähdettiin kutkuttavassa 0–0 tasatilanteessa.

Toiseen erään KeuPa HT paransi ja alun aktiivisuus toi kaksi ylivoimamahdollisuutta. Niistä jälkimmäisellä soturit painoivat pelin myös ansaitusti 0–1, kun Eetu Mäki löysi maalin edestä kenenpäs muunkaan kuin Joni Airon ja kuuma lapa ei erehtynyt tälläkään kertaa – kakkoskiekko omasta reboundista sisään. Maalin jälkeen paine jatkui keupalaisilla ja joukkue loikin useamman hyvän maalipaikan. Kesken painostuksen Kiekko-Espoo sai vaarallisen vastahyökkäyksen, jonka päätteeksi joukkue pääsi ylivoimalle. Kuten ensimmäisessä erässä ylivoima käänsi hallinnan ja toisen erän loppupuoliskon oli kotijoukkue vahvempi. KeuPa HT:n harmiksi toisen erän loppuun asetelma kääntyi päälaelleen, kun ensin Anton Ollikainen onnistui tasoittamaan pelin maalin edustalta lyömällä irtopalan reppuun ja vain seitsemän sekuntia ennen erän päättymistä Juho Koivusaari napautti niin ikään maalin läheisyydestä tilanteeksi 2-1.

Peli säilyi tasaisena kolmanteen erään ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. Ihmisten joukkue sai erän puolivälissä ylivoiman ja viime viikkoina ja illankin ottelussa hyvin pyörinyt YV jauhoi todellisen urheiluruutu-maalin. Sotureiden tuore vahvistus Kohei Sato jakoi kiekon viivaan, josta Valtteri Koskela teki peliä laidan kautta antaen upean poikkisyötön Miiro LInjalalle eikä hyökkääjä erehtynyt vaan laittoi kiekon käytännössä tyhjään maaliin. K-Espoo sai erän loppuun ylivoimien kautta kovan rynnistyksen, mutta edessä siinsi jatkoaika.

Jatkoaika ei ehtinyt vanheta kuin 22 sekuntia, kun kotijoukkue ratkaisu ottelun varsinaiselta peliajalta jääneeltä ylivoimalla ja Joni Piipposen maalilla. Näin tuliaisina Espoosta oli yksi sarjapiste. Alkuvuoden pelit jatkuvat hieman yllättäen vasta ensi viikon tiistaina, jolloin joukkue matkaa jälleen espoolaisten vieraaksi. Tammikuun loppuun mentäessä alkavat kovat kolmen ottelun peliviikot.

Katso ottelun Kiekko-Espoo – KeuPa HT maalikooste alta.