Seuraa meitä:

Voittoputkelle jatkoa - SaPKo nurin Keuruulla jatkoajalla

KeuPa HT nappasi kahden vierasvoiton jatkoksi jatkoaika voiton SaPKosta lukemin 2-1. SaPKo johti intensiivistä ja fyysistä kamppailua pitkään, mutta soturit kampesivat itsensä tasoihin ottelun lopussa.

Jo ottelun ensi hetkistä näki, että luvassa olisi fyysinen ja vauhdikas kiekkoilta. Kolmella kentällä liikkeellä ollut SaPKo meni johtoon ylivoimamaalilla ensimmäisen erän loppupuoliskolla. Toiseen erään soturit nostivat omaa intensiteettiään ja loivat useita laadukkaita maalipaikkoja. SaPKo kuitenkin pelasi uhrautuvasti puolustuspäässä ja myös SaPKon maalilla Eetu Randelin torjui hienosti.

Sitkeä paine ja takaa-ajo sai lopulta palkintonsa kolmannen erän puolivälin jälkeen, kun hyökkäysalueella harhasyöttö lävähti Jere Heleniuksen lapaan eikä mies erehtynyt - kiekko ylähyllylle ja peli oli tasan. Jatkoajalla KeuPa HT sai ylivoiman, jonka päätteeksi Jaakko Heikkinen ratkaisi ottelun isännille. Sotureiden maalilla Juho Ahopellolle taas kelpo iltapuhde, vaikka yksi maali livahtikin selän taakse.

Seuraavaa kotipeliä ei tarvitse odottaa kauan sillä jo perjantaina otellaan Maansiirtopuuha Areenalla, kun vastaan asettuu FPS! Liput perjantain trilleriin.

Ottelun KeuPa HT - SaPKo maalikooste katsottavissa alta.