Seuraa meitä:

KeuPa HT 4-5 Hermes — perjantaina Keuruun jäähallissa oli kuuma kamppailu

Kotiyleisö pääsi perjantaina katsomaan tasokasta ja laadukasta jääkiekkoa, jossa vierasjoukkue nappasi voiton jatkoajalla numeroin 4-5.

Ensimmäisen erän soturit aloittivat vahvasti eikä kotiyleisön tarvinnut odottaa maalia kauan. Mikkonen teki sen, kun KeuPa HT pelasi ylivoimalla.

Toisenkin erän Ihmisten joukkue aloitti vauhdikkaasti, kuitenkin Hermes puolusti hyvin ja vastahyokkäyksestään tasoitti 1-1. Erän puolivälissä vastustaja teki toisen maalin, jonka tuomarit hyväksyttivät videotarkastuksen jälkeen. KeuPa HT vastasi heti, kun Paulaharju teki tasoituksen. Erän lopussa soturit lisäsivät vauhtia ja menivät taas johtoon 3-2. Tällä kertaa maali oli Leppäsen käsialaa.

Kolmannen erän alussa Hermes oli niskan päällä ja iski tasoituksen sekä erän puolivälissä meni johtoon 3-4. Kuitenkin soturit eivät antautuneet ja Mikkonen teki tasoitusmaalin. 4-4 tilanne pysyi kolmannen erän loppuun saakka.

Jatkoajalla Hermes oli vahvempi — peli päättyi luvuin 4-5.