Seuraa meitä:

KeuPa HT toiseen peräkkäiseen vierasvoittoon – RoKi kaatui Rovaniemellä lukemin 2-5

KeuPa HT päätti marraskuun hienoon voittoon Rovaniemeltä, kun tehokkaan toisen erän ansiosta soturit nappasivat itselleen 2-5 voiton. Pelit jatkuvat lauantaina Turussa, jossa joukkue kohtaa TUTOn.

Avauserä oli hyvin tasaista vääntämistä ja molemmat joukkueet saivat omat maalipaikkansa. Ainoa tilastomerkintä erässä oli Jani Kluuskerin ottama 2min rangaistus. Toiseen erään KeuPa HT paransi selvästi ja otti ottelun hallinnan itselleen. Juuso Ketola aloitti maalinteon ajassa 29.59 hienolla yksilösuorituksella – nousu viivasta laidan kautta keskustaan, valelaukaus, pieni siirto keskelle ja veto reppuun. Maalin tuoma hurmos katkesi kuitenkin nopeasti RoKin iskettyä pelin tasoihin seuraavasta vastahyökkäyksestä. Maalin merkkautti Tommi Järvitalo.

Erä jatkui kuitenkin KeuPa HT:n hallinnassa ja jo vajaa minuutti RoKin tasoituksesta Joni Airo vei soturit uudelleen johtoon Tomi Mäntysen ja Tino Aunalan upeista syötöistä. Pian maalin jälkeen RoKi sai jäähyn eikä KeuPa HT jättänyt YV-mahdollisuutta käyttämättä. Muutamalla nopealla siirrolla kiekko löysi tiensä neliön keskelle Airolle ja mies painoi illan toisensa etukulmasta sisään. Ihmisten joukkue sai vielä erän aikana paikkoja useampaankin maaliin, mutta lukemista 1-3 poistuttiin erätauolle.

Soturit pelasivat fiksusti kolmannen erän ensimmäisen kympin puolustaen kahden maalin johtoaan. Peli kuitenkin tasoittui selvästi toisesta erästä. Juuri ennen avauskympin täyttymistä Mathias Hänninen taisteli upeasti irtokiekon hyökkäysalueella sekä antoi oivaltavan syötön maalirautaa hyväksikäyttäen maalin edustalle Viljam Sandvikille, joka laittoi kiekon pussiin ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Peli tuntui ratkenneen tilanteessa 1-4 kunnes RoKi sai onnekkaan kavennusmaalin. Hyvin pelannut ja torjunut Niko Parkkinen ei saanut kiekkoa kiinni maalin takaa vaan kenttämiehen erikoisella se pomppi miehen läpi suoraan Jere-Matias Alasen lapaan. RoKi sai kavennuksesta vielä henkeä päälle ja YV mahdollisuudenkin, mutta KeuPa HT puolusti sitkeästi. Juuso Heikkilän lopun tyhjämaali ratkaisu lopulta pelin ja kolme pistettä keuruulaisille.

Pelit jatkuvat lauantaina Turussa TUTOa vastaan. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet 1-1, joten odotettavissa on kiihkeä ja tasainen kamppailu. Ensi viikolla palataankin sitten takaisin kotiin, kun luvassa on kolme kovaa kotiottelua! Liput ensi viikon kotiotteluihin löydät osoitteesta seat4.me sekä Keuruulta Printek / KirjaKeuruu