Seuraa meitä:

Hokki maalin verran vahvempi Kajaanissa

KeuPa HT:n ”syyskausi” tuli päätökseen perjantaina pelattavassa ottelussa Kajaanin Hokkia vastaan. Hyvä vierasottelu ei riittänyt pisteisiin vaan kotijoukkue oli lopulta vahvempi toisen erän tehohetkensä ansiosta. Nyt edessä on joulutauko ja pelit jatkuvat uuden vuoden etkoilla ja back-to-back otteluilla KOOVEEta vastaan 29-30.12.!

Soturit tulivat valmiina otteluun eikä bussijaloista ollut tietoakaan. Peli pyöri vaarallisesti Hokin alueella avauskympin, mutta vain maalit uupuivat. Jääkiekon lainalaisuuksiin kuuluva ”jos et itse tee niin kaveri tekee” toteutui avauserässä, kun kotijoukkue aloitti maalinteon Samu Pyykkösen onnistumisella tasan ajassa 10.00. Hokin johto ei kuitenkaan kauaa kestänyt vaan Juuso Heikkilä pääsi napauttamaan kauden 13. maalillaan pelin tasoihin vain 36 sekunnin kuluttua oivan vastahyökkäyksen päätteeksi. Muutamaa minuuttia myöhemmin Tomi Mäntynen onnistui maalin edustalta Veeti Vuorion vahvan esityön päätteeksi. 1-2 lukemista lähdettiin viettämään erätaukoa.

Toinenkin erä alkoi sotureiden kannalta hyvin ja jo avausminuutit tuottivat ylivoiman. Ylivoiman lopuksi joukkue sortui kuitenkin omaan jäähyyn ja tasavajaalla pelatessa Hokin Oskari Siiki pääsi tasoittamaan pelin KeuPa HT:n hyökkäyssiniviivan kiekonmenetyksen jälkeen. Soturien peliin tuli selvästi vaikeampi vaihe maalin jälkeen, jonka Hokki hyödynsi. Siiki laittoi kotijoukkueen johtoon ylivoimalla vain 30 sekuntia tasoitusmaalista ja tästä reilun minuutin päästä peli oli jo 4-2 Mikko-Matti Paakkolan onnistumisella. Pelin ote siirtyi maalien myötä Hokille ja kotijoukkue saikin vielä neljännen onnistumisensa erään hieman ottelun puolivälin jälkeen. Tässä vaiheessa Juho Ahopelto vaihdettiin maalille. Erän loppua kohti KeuPa HT paransi jälleen ja Eetu Mäen kaventama osuma ylivoimalla toi uskoa takaa-ajoon.

Hokki pelasi fiksua peliä kolmannen erän alkuun ja piti kiinni tiukasti kahden maalin johdostaan. Ajassa 51.39 Hokin Joonas Savolainen sai suihkukomennuksen hänen taklatessaan Juuso Ketolaa polven seudulle. Onneksi Ketola ei loukkaantunut tilanteessa ja oli kykenevä jatkamaan peliä. Viiden minuutin ylivoimalla soturit pääsivät maalin päähän nimenomaan Juuso Ketolan alkukaudella tutuksi tulleella viivapommilla ja edessä olivat kiihkeät viimeiset viisi minuuttia. Sotureiden harmiksi viimeinen rynnistys jäi maalin vajaaksi ja pisteet jäivät kajaanilaisille.

Toisen erän ensimmäistä kymppiä lukuun ottamatta Ihmisten joukkue pelasi jälleen hyvän ottelun, mutta tällä kertaa se ei pistetiliä kartuttanut. Nyt edessä on joulutauko pelien osalta ja pieni hengähdystauko. Sarjaa jatketaan back-to-back otteluilla KOOVEEta vastaan välipäivinä. Torstaina 29.12. KeuPa HT matkaa Tampereelle ja heti perään perjantaina KOOVEE saapuu Keuruulle! Liput kotiotteluun totutusti osoitteesta seat4.me sekä Keuruulta Printek / KirjaKeuruu.

KeuPa FanClub järjestää fanireissuun Tampereelle, joten käy ilmoittautumassa mukaan reissuun ja kannustamaan soturit voittoon! Lisätiedot FanClubin somesta.

Hokki – KeuPa HT -ottelun maalikooste katsottavissa alta.