Seuraa meitä:

KeuPa HT:n harjoituskausi jatkui voitokkaasti

Eilen illalla pelatussa ottelussa nähtiin soturipaidat ensimmäistä kertaa kotijäällä kaudella 2023–2024. Harjoitusottelun vastustajaksi asettui Suomi-Sarjassa pelaava Nokian Pyry. Ottelu oli välillä harjoituskauden alun mukaisesti vielä pelituntuman hakemista, mutta pääosin KeuPa HT hallitsi ottelutapahtumia. Peli päättyi KeuPa HT:n voittoon lukemin 4–1.

Peli alkoi KeuPa HT:lla mallikkaasti sillä ensimmäisen viiden pelatun minuutin jälkeen soturipaidat olivat siirtyneet jo 2–0 johtoon. Ensimmäinen maali oli Leo Ringin taidonnäyte, kun vikkelä sentteri pujotteli puolustajien ohi ja hienon yksilösuorituksen päätteeksi sijoitti kiekon Pyryn maalivahdin taakse maalin perukoille. Seuraava osuma tuli jo reilun kahden minuutin jälkeen, kun Konsta Keteli ohjasi voittomaalin Juuso Kekaraisen kovasta syötöstä.

Toinen erä alkoi Pyryn jäähyillessä, kun joukkue saapui ensin myöhässä erän alkuun ja pelin käynnistyttyä Pyrylle tuomittiin lyhyen ajan sisään rangaistukset kiinnipitämisestä sekä koukkaamisesta. KeuPa HT käytti tilaisuutensa hyväksi viisi vastaan kolme ylivoimalla, kun Konsta Keteli jälleen kerran ohjasi kiekon maalinkulmalta maaliin, tällä kertaa Jani Siekkisen lujasta syötöstä. Erätauolle siirryttiin KeuPa HT:n 3–0 johdossa.

Kolmas erä alkoi myös räväkästi, kun minuutti erän alkamisen jälkeen KeuPa HT:n Jani Siekkinen upotti suorasta hyökkäyksestä kiekon oikeaan yläkulmaan upealla rannelaukauksellaan. Aika Pyryn loppukirille oli vähenemässä ja joukkue veti maalivahdin pois erän lopussa. Ilman maalivahtia kuudella miehellä Pyry onnistui rikkomaan KeuPa HT:n maalinsuulla loistavasti pelanneen Juho Helanderin nollapelin, viimeistelemällä loppulukemiksi 4–1. Takaiskusta huolimatta Helander keräsi ottelussa huikeat 33 torjuntaa! Ottelun lopputulos 60 pelatun minuutin jälkeen oli siis 4–1.

Seuraava harjoitusottelu pelataan ensi viikon torstaina 24.8. Nokialla Pyryä vastaan. Harjoitusottelut jatkuvat Keuruulla vasta torstaina 7.9., kun vastaan luistelee Tampereen KOOVEE.