Seuraa meitä:

Vierasjoukkue haki voiton Keuruulta voittolaukauskilpailussa - peli päättyi lukemin 2-3

Lauantai-iltana Maansiirtopuuha Areenalla pelattiin vauhdikas jääkiekko-ottelu, jossa vierailija Ketterä oli lopulta vahvempi voittolaukauskilpailussa. Peli päättyi vieraiden voittoon 2-3.

Avauserän joukkueet aloittivat intensiivisesti ja pelin edetessä vauhti vain lisääntyi. Ottelun avausmaalin teki Ketterä ja kahden minuutin päästä avausmaalista se pääsi pelaamaan ylivoimaa. Soturit kestivät paineen ja erän lopussa tasoittivat pelin Heikkilän maalilla.

Toisessa erässä pelin vaade kasvoi. Molemmat joukkueet pelasivat kahdesti alivoimaa ja lisäksi KeuPa HT pelasi 20 sekuntia viidellä kolmea vastaan. KeuPa HT:n harmiksi Ketterä meni taas johtoon erän lopussa.

Kolmas erä oli taas tasokasta jääkiekkoa. Erän keskivaiheilla ensin Kuusela ja sitten Tiuraniemi lähtivät kahdeksi minuutiksi jäähypenkille. Toiseksi viimeisellä minuutilla hienon hyökkäyksen päätteeksi Ihmisteen joukkue teki maalin - Mikko Perttu onnistui tasoittamaan taas pelin. Näin edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla Ketterä sai kahden minuutin jäähyn, mutta soturit eivät onnistuneet maalin teossa. Näin jatkoaika päättyi maaleitta. Voittolaukauskilpailussa voitti vierasjoukkue.

Ensi viikolla sotureilla on kaksi vieraspeliä. Perjantaina joukkue lähtee Iisalmeen, lauantaina pelataan Joensuussa.