Seuraa meitä:

IPK Voittoon Keuruulla - 7 maalin kamppailun loppulukemiksi kirjattiin 3-4

Keskiviikko iltana Maansiirtopuuha Areenalla pelattiin vauhdikasta jääkiekkoa, jossa vierailija IPK oli lopulta maalin verran paremmin. Peli päättyi vieraiden voittoon 3-4.

Avauserä alkoi maalien muodossa rauhallisesti, ja erätauolle lähdettiin IPK 0-1 johdossa. Toinen erä oli täynnä tapahtumia: joukkueet tekivät maaleja vuorotellen ja tunnepuoli lisääntyi selvästi pelin tiimmellyksessä. Valtteri Koskela ja Terry And onnistuivat sotureiden maalinteossa, mutta IPK säilytti vahvan kahden maalin johtoaseman ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-4.

Kolmas erä alkoi KeuPa HT:n kapteeni Juho Koivusaaren maalilla ja tilanne tasoittui. Soturit lisäsivät vauhtia ja saivat muutamia paikkoja hakea kavennusta, mutta IPK kesti myös lopun rynnistyksen KeuPa HT:n pelatessa ilman maalivahtia.

Terry And palasi soturien riveihin lainalle ja teki heti tehot 1+1. Lisäksi pelissä debytoi Ihmisten joukkueen uusi hyökkääjä Nicholas Nuuttinen.

KeuPa HT matkaa nyt 3 otteluun vieraskiertueelle ennen 5.3. pelattavaa seuraavaa kotiottelua, jossa Keuruulla vastaan asettuu Hokki.

KeuPa HT - IPK -ottelun maalikooste katsottavissa alta.