Seuraa meitä:

KeuPa HT:lle kuuden pisteen viikko – viikonlopun otteluista tuloksena voitto ja tappio

Ihmisten joukkue nappasi perjantaina komean voiton Peliitoista Heinolassa, kun kolme pistettä lähtivät mukaan 1-7 voiton myötä. Hyvä vire ei kuitenkaan jatkunut lauantaille, jossa Hermes oli puolestaan selkeästi parempi rumin 9-2 lukemin. Runkosarjan toiseksi viimeinen viikko käynnistyy tiistaina kotimatsilla RoKia vastaan ja loppuviikosta joukkue matkaa Latviaan!

Peliitat – KeuPa HT

KeuPa HT aloitti pelin väkevästi ja Joni Airo onnistui viemään soturit 0-1 johtoon ajassa 6.51. Avauserä eteni tasaisissa merkeissä, mutta hyökkäyspelaaminen oli tukkoista. Erän lopussa Peliitat tasoittivat tilanteeksi 1-1 Nikita Krivokrasovin maalilla.

Ottelun toinen erä oli maaliton, joskin soturien pelillistä hallintaa. Peliittojen maalivahdille Riku Räihälle kertyi erässä peräti 15 torjuntaa. Molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimaa, KeuPa kahdesti ja Peliitat kertaalleen, mutta maaleja ei nähty.

Kolmas erä olikin sitten todellista tykitystä KeuPa HT:n osalta. Leo Ring käynnisti maalihanat erän toisella minuutilla. Juuso Hekkilä ja Rasmus Heljanko lisäsivät ylivoimamaaleilla pian johdon jo 1-4 ja peli tuntui ratkenneen. Peliitat sortuivat lisäjäähyihin, joiden aikana Eetu Mäki tinttasi kaksi maalia lisää. Vielä erän lopussa Joni Airo kaunisteli lukemat 1-7. Soturimaalilla Leevi Nikkiselle kertyi 16 torjuntaa.

Hermes – KeuPa HT

Hermes oli ollut haastava vastustaja sotureille aiemmin tällä kaudella ja niin se oli tälläkin kertaa. KeuPa HT:n hyvä vire ei jatkunut lauantaille ja ottelu sai karmea alun, kun jo ennen avauskympin täyttymistä kokkolalaiset johtivat 3-0 Juha Rautiaisen, Ernests Osenieksin ja Kasper Mäenpään maaleilla. Joni Airo toi pientä lohtua avauserään erän lopun kavennusmaalilla.

Myös toinen erä alkoi kotijoukkueen komennossa, kun Mikko Pertun istuessa kakkosta Samu Koskenkorva latoi pelin 4-1. Lisämaaleja ei nähty useammasta ylivoimamahdollisuudesta huolimatta. Erä oli Hermeksen näpeissä ja hallintaa ja Leevi Nikkiselle kertyi maalilla 15 torjuntaa.

Jos edellispäivän ottelussa Ihmisten joukkue laittoi kaasuhanat täysille kolmannessa erässä, teki saman Hermes lauantai-iltana. Hermes onnistui tekemään peräti viisi maalia lisää eikä Kohei Saton 7-2 kavennus muuttanut isoa kuvaa – Hermes oli parempi lauantai-illan kamppailussa, minkä totesi myös C Moren valmentajahaastattelussa Sami Ryhänen toteamalla: ”Bensa loppu tänään, kaveri oli parempi”.

***

Ihmisten joukkueen runkosarjan toiseksi viimeinen viikko starttaa ja luvassa on jälleen kolme kamppailua!

Peliviikko aloitetaan kotona tiistaina 7.3, kun RoKi luistelee vastaan Naistenpäivä-pelissä! Tiistain otteluun kaikki naiset pääsevät ilmaiseksi otteluun! Pelissä vahvasti mukana Saaran Kauneussalonki. Lisäksi 50 ensimmäiselle naiselle jaetaan Jacarandan tarjoama ruusu. Liput kotiotteluun myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Viikonloppuna KeuPa HT matkaa historialliselle Latvia-vierasreissulle ja kohtaa HK Zemgalen Jelgavassa perjantaina ja lauantaina.

Viikonlopun otteluiden maalikoosteet nähtävillä alla.