Seuraa meitä:

Pakkovoiton edessä ollut KeuPa HT upeaan vierasvoittoon! Sarja jatkuu maanantaina Keuruulla - liput nyt myynnissä!

KeuPa HT oli selkä seinää vasten lauantaina vierasottelussa FPS:sää vastaan. Soturit pelasivat varsinkin kaksi ensimmäistä erää vahvaa jääkiekkoa ja nappasivat voiton numeroin 4-5.

Ihmisten joukkue pelasi heti ottelun ensi hetkistä alkaen hyvällä energialla ja aktiivista jääkiekkoa. Ajassa 6.45 Patrik Forsberg vei soturit johtoon, mutta videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin. Isäntien Paavo Tyni aloitti maalinteon ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, mutta KeuPa HT sai pian kavennuksen ja mikä tärkeintä ylivoimaonnistumisella maalin eteen nousseen Atro Leppäsen toimesta. Avauserän jälkeen peli oli 1-1.

KeuPa HT jatkoi aktiivista otetta ottelun toisessa erässä mikä johti FPS:n jäähyilyyn. Samuli Virtasen kakkosen aikana Joni Airo onnistui upealla yksilösuorituksella ja vei soturit 1-2 johtoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin johto kasvoi 1-3 Matias Mustosen laukauksella, jota edelsi Jere Heleniuksen oivaltava peli hyökkäysalueella.

Forssalaiset tulivat kolmanteen erään puolestaan uudella ilmeellä ja sotureiden kahden maalin johto suli tasatilanteeseen ensimmäisen reilun viiden minuutin aikana. Ensin Totte Moberg kavensi pelin 2-3 ja pian tästä Aapo Alapuranen tasoitti ottelun. Tasatilanne ei ehtinyt säilyä kuin seuraavaan vaihtoon, jossa Jaakko Heikkinen onnistui maalinteossa ja peli sotureille 3-4. Maalitehtailu jatkui vajaan minuutin päästä, kun Matias Mustonen (2+0) kasvatti Ihmisten joukkueen johdon jälleen kahden maalin mittaiseksi. FPS haki kuumeisesti kavennusosumaa kolmannen erän jälkimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja soturit sortuivat useampaan jäähyyn. Sitkeä puolustaminen ja Sunin huipputorjunnat pitivät kahden maalin johdon erän loppuhetkille kunnes ajassa 57.39 Mikko Lahtela onnistui kavennuksessa. Enempää maaleja ei kuitenkaan enää nähty ja näin KeuPa HT onnistui kaventamaan sarjan tilanteeseen 2-3 pakkovoiton edessä.

Ottelusarjan 6. osaottelu käydään tulevana maanantaina 11.4. Keuruulla Maansiirtopuuha Areenalla klo 18.30 alkaen. Liput ovat nyt myynnissä tuttuun tapaan seat4.me tai Printek / KirjaKeuruu Osta lippusi ennakkoon niin saat parhaat paikat ja vältyt jonottamiselta. Kaikki hallille kannustamaan soturit voittoon ja tasoihin sarjassa!

Katso ottelun FPS - KeuPa HT maalikooste alta.