Seuraa meitä:

KOOVEE vahvempi myös toisessa kohtaamisessa Tampereella

Myös toinen vierailu Tampereella KOOVEEn kotiluolassa päättyi tappioon KeuPa HT:n osalta, kun KOOVEE oli voittolaukauskilpailun jälkeen lopulta vahvempi luvuin 2-1.

KeuPa HT hallitsi pelitapahtumia 1. ja 2. erän ja oli lievästi niskan päällä. Kuparisen rikkoi toisen erän alussa Tommi Niskanen, mutta KOOVEE tasoitti pian pelin Kalle Hällforsin maalilla. Maaleitta jatkettiin aina voittolaukauskilpailuun asti, jossa ainoa onnistuja oli KOOVEEn Jani Nyman. Näin maalit ja pisteet menivät isännille 2-1.

Ihmisten joukkueen pelit jatkuvat kotipelituplan osalta, kun perjantaina Keuruulla kohdataan TUTO ja lauantaina Peliitat. Liput otteluihin. Perjantaina peli on samalla naistenpäivä-peli, johon kaikki naiset pääsevät ilmaiseksi sisään!

KOOVEE - KeuPa HT -ottelun maalikooste katsottavissa alta.