Seuraa meitä:

Runkosarjan viimeinen vieraspeli päättyi selvään tappioon - Kiekko-Pojat vahvempi luvuin 6-1

KeuPa HT pelasi runkosarjan viimeisen vierasottelunsa Joensuussa Kiekko-Poikien vieraana. Ottelussa oli paljon panosta pudotuspelipaikkojen ja sarjasijoitusten suhteen. Soturit eivät yltäneet parhaimpaansa, mutta muiden ottelujen tulosten pohjalta paikka puolivälierissä varmistui.

Avauserä oli tasaista kiekkoa, mutta tauolle lähdettiin isäntien 2-1 johtoasemassa. Valtteri Koskela onnistui maalinteossa KeuPa HT:n puolelta. Kiekko-Pojat laittoivat ison vaihteen silmään heti toisen erän alussa tehden kolme nopeaa maalia ennen avauskympin täyttymistä. KeuPa HT ei saanut enää kiriä käyntiin ja isännät tyylittelivät lopulta 6-1 voiton.

Tappiosta huolimatta KeuPa HT varmisti paikkansa puolivälierissä, mutta runkosarjan viimeisessä ottelussa ja samalla Yhteisöpelissä on mahdollisuus säilyttää vielä runkosarjan 5. sija. Keskiviikon Yhteisöpelissä RoKia vastaan onkin vielä suuret panokset - RoKi nousisi kolmen pisteen voitolla suoraan puolivälieriin, kun taas KeuPa HT tarvitsisi ottelusta vähintään pisteen varmistaakseen 5. sijan.

Keskiviikon ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 ja otteluun on kaikille katsojille ilmainen sisäänpääsy! Saavutaan siis sankoin joukoin kannustamaan Ihmisten joukkuetta kohti voittoa ja pudotuspelejä runkosarjan viimeisessä ottelussa!