Seuraa meitä:

Ihmisten joukkueelle väkevä voitto Kajaanin Hokkista

Hiihtolomaviikon pelipäivään valmistautuminen oli hieman tavallisesta poikkeava, sillä aamupäivällä Ihmisten joukkueen fanit pääsivät osallistumaan pelaajien aamujäille ulkojäillä. Hyvä fiilis aamupäivältä näkyi myös illan ottelussa, joka päättyi todellisen maalishow’n jälkeen selvin 9-1 lukemin sotureille. Ottelun alku oli sotureille vaikea ja Hokki oli valmiimpi peliin. Avauskympin jälkeen peli kuitenkin kääntyi yhä selvemmin kotijoukkueelle. Illan tehokkaimpina häärivät Joni Airo (3+1), Viljam Sandvik (1+2), Rasmus Heljanko (0+3) sekä Eetu Mäki (2+0). Niko Parkkiselle kertyi maalilla 34 torjuntaa. Viikko jatkuu kahdella vierasottelulla Heinolassa ja Kokkolassa.

Vierailija Hokki aloitti pelin hyvin ja oli raikkaampi ensimmäisissä vaihdoissa. Ottelun maalihanat avasi kuitenkin kotijoukkue, kun kakkosvitja onnistui pitkän hyökkäyspaineen jälkeen viemään soturit 1-0 johtoaseman Kohei Saton maalilla ajassa 4.31. Hokkin vastaus tuli kuitenkin maalia edeltäneestä vaihdosta, kun Parkkisen torjunnan jälkinen irtopala kimposi suoraan Ville-Valtteri Mustosen lapaan. Hokki oli raikkaampi 1-1 tilanteessa, mutta sortui jäähyyn myöhemmin, jonka soturit hyödynsivät. Pistepörssin kärkimies Mikko Perttu jakoi kiekon maalin taustalta Juuso Ketolalle, joka laukoi vastustamattomasti kiekon ohi Patrik Koiviston. Avauserä ei tuonut enempää maaleja molempien ylivoimamahdollisuuksista huolimatta.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen kannalta vahvasti, kun ensimmäisessä vaihdossa Juuso Heikkilä toimitti kiekkoa kohti maalia, josta Airo pääsi ohjaamaan limpun sisään. Sandvik lisäsi johdon 4-1 nopean vastahyökkäyksen päätteeksi ajassa 27.16. Erän puolivälin jälkeen johto kasvoi jo 5-1 Mäen laukauksen kimmottua Hokki puolustajan luistimesta sisään ylivoimalla. Vain hetkeä myöhemmin Airo sai kiekon ilmaiseksi Hokki alueella ja pääsi laukomaan 6-1 osuman tyhjään maaliin. Samassa ajassa vieraat vaihtoivat maalinsuulle Alex Mäkelän.

Tilanteessa 6-1 kolmannessa erässä ei ollut enää panosta, sillä KeuPa HT pelasi fiksusti eikä Hokki saanut kiriään käyntiin. Keupalaisten maalinsuulla Parkkinen otti läpi pelin varmoja koppeja ja torjui vieraiden vaarallisimmat maalintekopaikat. Lukemat kaunistuivat vielä Mäen ylivoimamaalilla ja illan toisella osumallaan erän alkupuolella. Airo pääsi puolestaan täydentämään hattutemppunsa ajassa 55.04 ja 9-1 maalin viimeisteli Leo Ring maalin edustalta viimeisellä minuutilla.

KeuPa HT:n ja Hokin väliset ottelut menivät näin sotureille voitoin 3-1 ja Ihmisten joukkue onnistui neljässä ottelussa laukomaan kajaanilaisten verkkoon peräti 33 maalia. Tärkeät kolme pistettä takasivat sen, että taistelu suorasta pudotuspelipaikasta on vielä elossa! Viikon ottelut jatkuvat kahden vieraspelin turvin, kun perjantaina joukkue kohtaa Peliitat ja lauantaina Kokkolassa Hermeksen. Seuraava kotiottelu pelataan ensi tiistaina, kun Keuruun jäähallissa vastaan luistelee RoKi! Tiistain ottelu on samalla naistenpäivä-peli ja tähän otteluun pääsevät kaikki naiset ilmaiseksi! 50 ensimmäiselle luvassa lisäksi Jacarandan tarjoama ruusu! Naistenpäivä-pelissä vahvasti mukana Saaran Kauneussalonki. Liput myy tuttuun tapaan seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

KeuPa HT – Hokki ottelun maalikooste katsottavissa alta.