Seuraa meitä:

KeuPa HT voittoon tasokkaan ottelun jälkeen numeroin 7-4

Perjantai-illan Mestis-kamppailu Keuruulla päättyi kotijoukkueen hienoon 7-4 voittoon Joensuun Kiekko-Pojista! Illan tehopelaaja oli tänään Mikko Perttu hattutempun ja syöttöpisteen turvin. Voitto oli sotureille kauden toinen.

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun Mikko Perttu vei isännät johtoon maalin edustalta reilun kolmen minuutin pelin jälkeen ylivoimamaalilla. Vain hetkeä myöhemmin vieraiden Kohei Sato tasoitti pelin. Ihmisten joukkue otti pelin hallinnan itselleen avauskympin jälkeen ja saikin erän loppupuolella 3-1 johtoaseman Miiro Linjalan sekä Veeti Vuorion maaleilla. Linjalan maali oli miehen kauden ensimmäinen.

Toisen erän alkuun joensuulaiset saivat kavennuksen, kun Kohei Sato onnistui illan toisellaan. Ennen avauskympin täyttymistä soturit kasvattivat johtonsa 5-2, kun ensin Mikko Perttu viimeisteli illan toisensa ja myöhemmin Leo Ring laukoi kiekon vastustamattomasti yläpeltiin.

Kolmas erä alkoi keupalaisittain loistavasti, kun ajassa 40.25 Mikko Perttu täydensi hattutemppunsa lyömällä irtopalan maalin edustalta sisään. Pian tämän jälkeen kotijoukkue sai vielä 5-3 ylivoiman, mutta lisämaaleja ei nähty. Vierailijat saivat AV-taistelusta hengen päälle ja pelin painopiste siirtyi KeuPan puolustuspäähän. Denis Kusy kavensi hienolla maalilla lukemiksi 6-3 ja hetkeä myöhemmin Joel Kerkkänen onnistui maalinteossa siirretyn rangaistuksen aikana. Joensuulaiset hakivat kavennusta vimmatusti, mutta kotijoukkue puolusti uhrautuvasti blokaten useita laukauksia eivätkä joensuulaiset päässeet ylärimaa lähemmäksi maalia. Lopullinen ratkaisu saatiin, kun Niko Kivelän viimeisteli tyhjään maaliin ajassa 59.24. Leevi Nikkiselle kertyi maalilla torjuntoja 24 kappaletta ja varsinkin kolmannessa erässä Leevi otti muutaman tärkeän pelastuksen.

Lopputuloksen myötä soturit nappasivat kauden toisen voittonsa ja täyden pistepotin. Kausi ja pelit jatkuvat heti huomenna lauantaina, kun Ihmisten joukkue matkaa Forssaan FPS:n vieraaksi. Seuraava kotiottelu on luvassa ensi viikon lauantaina 22.10, kun Maansiirtopuuha Areenalle saapuu vieraaksi Imatran Ketterä!

Liput kuukauden kovimpaan peliin tuttuun tapaan osoitteesta seat4.me tai Keuruulta Printekiltä!